Merhaba arkadaşlar,
Sistemimdeki ekran kartı ve anakart asus. bu yazılımla yapmam gereken önemli bir şey var mı kullanmalı mıyım sizce ? x670 p anakart ve 4080 rog strix ekran kartına sahibim. Cevap evetse belli bir ayarı yapmam hakkında öneriniz olursa sevinirim.
Hocam çok teşekkür ederim. Gerçekten işe yaradı. Bunun bir zararı yok değil mi enable moddayken bilmediğim için soruyorum sistemi falan zorlamıyor değil mi daha hızlı açılması için falan. saçma bir soru oldu ama hiç bilgim yok.
sadece 3 adet düşük etkili program etkin gözüküyor. fast boot açık. o ekran da çok uzun sürmüyor süreyle aslında problemim yok ama normalden farklı olması garibime gitti forumda bazı konularda ddr5 sistemlerle alakalı veya anakart sürümleriyle alakalı diyenler olmuş herhangi güncel olmayan bir...
Merhaba arkadaşlar,
Samsung 990 Pro 1TB M.2 SSD'm var BIOS süresi 16.6 saniye. Bu süre normal mi? Değilse ne yapmam gerek? ASUS X670 P anakart kullanıyorum. SSD'nin 400 GB daha boş alanı mevcut.
Arkadaşlar merhaba,
Ektede gönderdiğim üzere ekran kartını takıp sabitledim fakat kasada 1 kablo var ekran kartının kutusundan da şu şekilde bir kablo çıktı bunun bağlantısını nasıl yapmalıyım ? Eski bir ekran kartından geçtiğim için kafam karıştı. Başka da bağlantı yeri göremiyorum ya da ben mi...
karar vermek değil de hazır sistemle birlikte geliyor ondan endişe ettiğim için sordum bu intel xmp ile frekans arttırabilirim değil mi hocam fikrin var mı ?
1704486909
daha sonra değişim ya da ekleme yapacağım tabii ama bu süre zarfında da düşük frekans kullanmak istemiyorum