Lucillias isimli üyenin son içerikleri

1. L

Armoury Crate yazılımı kullanmalı mıyım ?

Merhaba arkadaşlar, Sistemimdeki ekran kartı ve anakart asus. bu yazılımla yapmam gereken önemli bir şey var mı kullanmalı mıyım sizce ? x670 p anakart ve 4080 rog strix ekran kartına sahibim. Cevap evetse belli bir ayarı yapmam hakkında öneriniz olursa sevinirim.
  2. L

Çözüldü✓ M2 ssd'de bios süresi 17.5 saniye

teşekkür ederim aklımda. saatlerdir oyun oynadım bir şeyler izledim herhangi bir sorun görmedim. zamannla da umarım yaşamam şu an gayet memnunum.
  3. L

çok teşekkür ederim tekrar hocam iyi forumlar.
  4. L

Hocam çok teşekkür ederim. Gerçekten işe yaradı. Bunun bir zararı yok değil mi enable moddayken bilmediğim için soruyorum sistemi falan zorlamıyor değil mi daha hızlı açılması için falan. saçma bir soru oldu ama hiç bilgim yok.
  5. L

Bunu nereden aktif edebilirim hangi kısımda ?
  6. L

sadece 3 adet düşük etkili program etkin gözüküyor. fast boot açık. o ekran da çok uzun sürmüyor süreyle aslında problemim yok ama normalden farklı olması garibime gitti forumda bazı konularda ddr5 sistemlerle alakalı veya anakart sürümleriyle alakalı diyenler olmuş herhangi güncel olmayan bir...
  7. L

fast boot açık görüyorum tekrar kapatıp açıp deneyeceğim
  8. L

ne yapmam gerektiğini bilen ve yardımcı olabilecek biri var mı fast boot açık windows hızlı başlatma da açık hdd mevcut değil sadece ssd var.
  9. L

Kısaca bu normal mi arkadaşlar yani bir şey yapmama gerek yok mu diyorsunuz ?
  10. L

bir arkadaşımda 8.3 saniye ve daha düşük hızlarda bir ssd kullanıyor ddr4 onun sistemi benim sistemim ddr5 emin misiniz hocam ?
  11. L

Merhaba arkadaşlar, Samsung 990 Pro 1TB M.2 SSD'm var BIOS süresi 16.6 saniye. Bu süre normal mi? Değilse ne yapmam gerek? ASUS X670 P anakart kullanıyorum. SSD'nin 400 GB daha boş alanı mevcut.
  12. L

4080 kablo bağlantısını yapamıyorum

Arkadaşlar merhaba, Ektede gönderdiğim üzere ekran kartını takıp sabitledim fakat kasada 1 kablo var ekran kartının kutusundan da şu şekilde bir kablo çıktı bunun bağlantısını nasıl yapmalıyım ? Eski bir ekran kartından geçtiğim için kafam karıştı. Başka da bağlantı yeri göremiyorum ya da ben mi...
  13. L

Bu ram anakartla uyumlu mu ?

teşekkür ederim
  14. L

karar vermek değil de hazır sistemle birlikte geliyor ondan endişe ettiğim için sordum bu intel xmp ile frekans arttırabilirim değil mi hocam fikrin var mı ? 1704486909 daha sonra değişim ya da ekleme yapacağım tabii ama bu süre zarfında da düşük frekans kullanmak istemiyorum
  15. L

çok sağ ol dostum iyi akşamlar bilgisi olan birisi olursa da yazarsa sevinirim
Geri