konuda ne çok boş yapan var. Asus pg32ucdm var aralarında belki en iyisi olabilir ama ben bile pişman oldum. yarı fiyatına mis gibi panel var. bütçesi olup almayan üzülür. bedava değil ama çok iyi fiyat. saçma sapan yönlendirme yapmayın.
Buna baktıktan sonra 2. monitöre bakasım gelmedi, kaldırdım. 2. bir oled olmadıktan sonra 2 monitör kullanmam imkansız. iş yerine gidince de her gün alışmak zor oluyor :) Bambaşka bir şey.
Aynı şekilde oldu. Amazon'u host dosyasından engellemeyi düşünüyorum. İndirim veriyor da bir işe yaramıyor genelde. İşine yarayacak bir şeyi bulmak çok zor.
Hocam zamanında çok kafa yorup prof'u olmuş biri olarak şuanda hiç bir şey hatırlamıyorum şahsen.
Birine sorduğunda da böyle cevap alman olası gibi. Çünkü hep yabancı forumlar, videolardan öğrene öğrene, deneye deneye yapıyorsun.
Bende de G.SKILL 3600MHZ CL16'lardan var 4 adet. 4000Mhz CL16...
Intel ilk defa şaşırtıp 12'den 14. nesile aynı soketi kullandı. Beni de şaşırttı. Ama 13. ile 14. nesil farkı yok gibi bir şey.
15. nesilde artık şirket batar mı, soket mi değişir bilmem ama fiyatta rekabet etmesi gerekiyor artık. Ben bile amd'ye geçeceğim nerdeyse...
Gayet güzel. İşlemciyi 13400F veya 14400F yapın.
Paranız varsa Corsair 3000D + Corsair 650W psu'lu kasa da eklenebilir.
Daha sonra ise Anakart + DDR5 ram ikilisine kendiniz yükseltirsiniz. En son SSD kalır.
Çiçek gibi sisteminiz olur. Ekran kartı çok iyi fiyata geliyor bence.
Hocam is için yurt dışına gidip geliyorum. kutuyu atıp bir şekilde sokmaya çalışıcam. uçak ücreti şirketten olduğu için de uyguna gelmesini ümit ediyorum. tabi ne kadar uygun olacak orası tartışılır. 4k 240hz monitör var 3080ti yetmiyor.
şu konuda sayfalarca yorum içinden tek yapıcı olumlu cevap bu olabilir adam halen haçlı savaşında gibi insanlara saldırmaya çalışıyor. karşında düşmanlık edecek biri yok ben anlamıyorum bir şeye bok atınca veya övünce eline ne geçiyor bunların. aklı yok ama fikri var her konuda...
ben de 4090...
Parası olmayan adamların veremiyorum demek yerine vermem demesi,
ülkedeki her şey abartı pahalı değilmiş gibi bazı bilgisayar parçalarına pahalı demesi,
buna para verilmez git ps5 al diyenler vs. cidden yordunuz be.
boş yapmanın da bi adabı vardır.
hocam kusura bakmayın da bu forumlardaki insanların genel bir sorunu var. Herkesin kendi gibi yaşadığını sanmaları...
Geçen konuda 4090'lı laptop alınmaz, kimse almıyor bunları vs. diyen biri vardı. Zenginler buna para vermez falan. Çok abartı ön yargılarla yaklaşıyorsunuz...
Bende 4K 240Hz...
klasik acı filtre kahve tadını seven çok kişi var ama bana çok klişe geliyor.
aynı zamanda benim önerdiğim de size kahve değilmiş gibi de gelebilir çünkü çok hafif içimi var.
diğer markaları da denemenizi tavsiye ederim. tchibo falan değil ama...