Selam arkadaşlar b580 ekran kartı ve ryzen 5 5600 işlemci var fakat cs de bi drop giriyo ve fps değerleri 80-100-200 arası gidip geliyo ama genel ortalaması 80 bunun sebebi nedir?
Doğrudur hocam biraz daha amacım aslında monitör'ü de içine katıp kendime de bişeyler katmak. 40k bütçe var şuanda ama zaten ekipmanlara monitöre vs. 15k gidiyo 25k sistem bütçesi kalıyo sahibinden de herkes ölücü olduğu için adam 2060 sistemi 25k'ya girmiş o yüzden de 90k ilanın içinden...
Hocam selamlar geçen günlerde 3070ti sistem atmıştım hatırlayanlar vardır belki alıcağım kişi 4 gündür beni geçiştirdiği için başka sistemlere göz atmay başladım 23k'ya monitör dahil ikinci el bi sistem buldum fakat rx6700 ekran kartı ve ryzen 5 5500 işlemci var emin değilim sizce alınabilir mi?
Hocam hayırlı akşamlar öncelikle aşağıdaki sistemi almayı planlıyorum sizce alınabilir bi sistem mi?
Fiyat olarak sıfır b580 sistem fiyatına.
Anakart : ASUS PRIME B550M-K DDR4 4600(O.C)/2133Mhz mATXAM4
Ekran Kartı: ASUS TUF-RTX3070TI-O8G-GAMING 8G GDDR6X 256BİT
RAM : 16(2x8) GB DDR4 3600 MHZ...
Selam arkadaşlar hesabıma girerseniz fark edebilirsiniz bundan 5-6 gün önce ikinci el ekran kartı alma konusunda bi' destek mesajı atmıştım. Şimdi baktığımda çok uğraştırıcı geldi bu nedenle sizlerden 35k'ya total bi' sistem tavsiyesi istiyorum (Klavye - Mouse - Monitör vs. dahil) ikinci el bana...
Bilmiyorum ilanda karşıma çıkmıştı. 3080 veya 3080ti ekran kartı almayı düşünüyorum ikinci el furmark değerleri nasıl olursa ekran kartı için daha iyi olabilir farklı bi ilanda 10 dakikalık test verilerini gördüm onları da aşağıya ekliyorum konu hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim.