Lui Kang isimli üyenin son içerikleri

1. Lui Kang

Çözüldü✓ 16GB Ram yetersizliğinden donma.

Yanına bir 16 daha çek sorun çözülür
  2. Lui Kang

Ekran kartı driver yüklerken sorun ?

DDU ile siliniyormuş bildiğim kadarıyla hiç kullanmadım ama
  3. Lui Kang

Yardım Yeni anakart islemci ram aldim pc yavas aciliyo

Anlamadım nasıl yavaş olabiliyor garip
  4. Lui Kang

Kaç senedir kullanıyorsun ssdyi yeni mi aldın
  5. Lui Kang

Hızlandırmanin tek yolu M2 ssd takıp işletim sistemini oraya kurmak :) benim PC 7 8 saniye de açılıyor
  6. Lui Kang

Öneri Sizce bu fiyata alınır mı?

Bence alınır
  7. Lui Kang

Pc mi yükselmek istiyorum

Ekran kartını ve 1 tane ram alsan yeterli olur sanırım işlemci değiştirmeye kalkarsan anakart da değişir am4 soket olsaydı işlemci de değişebilirdin
  8. Lui Kang

Bu sorunu sizde yaşadınızmııı

Bu olayi sürekli yaşıyor musun? Sebebini çok bilemiyorum ama riota bu konuda bilet gönderebilirsen onlar çözüyor 1 2 günde
  9. Lui Kang

Yardım Am5 pinler hafif yukarı kalkmış

Şuan çalışıyor mu peki gördüğüm kadarıyla pinler 1 2 milim yukarıya çıkmış sağa sola yatan pin yok gibi yönleri doğru görünüyor
  10. Lui Kang

Yardım Am5 pinler hafif yukarı kalkmış

Benim kartımda da bu tarz bir durum var ama sorun olmadı kullanıyorum hala da 3 5 pin sorun çıkarmaz sanırım :D
  11. Lui Kang

Ramlerle alakalı olduğunu sanmıyorum dostum. Ramlerle alakalı bir durum olsaydı bilgisayarımda kasma,donma vs gibi şeyler olurdu. Şimdi PSU ekran kartın için yeterli mi? Doğru driverı kurduğundan emin misin? Birde ekran kartına furmark testi yapabilir misin ya da ekran kartın boştayken kaç...
  12. Lui Kang

Silip tekrar yüklemeyi deneyin. Ama ekranda böyle yırtıklar olması iyi olmadığını gösteriyor sanki farklı bir sorun varmış gibi hissettiriyor yakın zamanda ekran kartını kurcaladın mi acaba ?🙂🤨
  13. Lui Kang

Beyler Windows 11 pro key i nereye yazacağım

Başlangıçtan Ayarlara gir sistem> etkinleştirme ayarlarına gir ürün anahtarı yaz etkinlestir
  14. Lui Kang

İlk defa sistem montajı yapmak

İşlemciyi doğru takmaya dikkat et (yönüne) macunu çok sürme işlemci soğutucusunun doğru oturduğunda dikkat et gerisi kolay zaten :)
Geri