lunarly01 isimli üyenin son içerikleri

1. L

10.000 TL Bütçe ile Hangi Monitörü Alayım

1080p alma darbogaz yasarsin edit:2k ymis zaten de 24 inc 2k bence gereksiz olur 27 alsan daha iyi gelecege yonelik
  2. L

Yardım Samsung Odysseyg65b Alinir mi veya Ne Alinabilir?

sanki bir konuda onun yazisini gormustum bu kadar eski bir panel alinmaz tarzinda ama yanlis da gormus olabilirim
  3. L

ve sizce renkleri kontrasti ,quantum dot teknolojisi iyi mi onceki monitorunuz ne bilmiyorum ama suan ben AOC 24G4XE kullaniyorum ve o kadar iyi gelmiyor renkler buyuk bir seviye artisi olacagini dusunuyorum g65b ye gecersem
  4. L

Egitim indirimiyle 13700 ediyor alinir mi
  5. L

Suanlik 2k 27" bir monitor arayisindayim yaklasik 2 haftaya alacagim arastirmama gore bu butcede en iyi denebilecek bir g65b varmis.Genel olarak bilgisayardan bir sey izlemeyi severim renk kalite kontrast gibi seylere onem veriyorum hikayeli oyunlar da oynarim fps de ama asiri yuksek hzlere...
  6. L

Maono pd400x stok durumu

peki yenilendiğinde tahmini olarak ne kadar bir fiyattan yenilerler acaba
  7. L

Maono pd400x stok durumu

geçen hafta attığımda dönülmemişti o yüzden sordum arayan varsa
  8. L

Maono pd400x stok durumu

sescibabadaki stok durumu hakkında bilgisi olan var mı acaba ne zaman yenilenecegine dair
  9. L

Lenovo V310 15IKB Ram Sorunu

Merhabalar başlıktaki model laptopum var ddr4 ram destekliyor ve m2 sata ssd destekliyor laptopuma takviye ram ve ssd aldım fakat ram için götürdüğüm bilgisayarcı bu ram in mhz si yüksek olmaz buna demişti laptop kendisi 2133mhz destekliyor aldığım ram i ek olarak ekledim olup olmayacağı...
Geri