hocam iade şansınız varsa etmenizi öneririm. kardeşim bunu kullanmıştı 1 sene sonra tek kulak gitti para iadesi yaptılar. se2 de evde var 2 senedir hiç...
Tam bilmiyorum hocam ama note 13 pro bu civarlardaydı galiba. Bilen birileri aydınlatır sizi. Belki a55 de bu fiyatlardadır. Nothing daha ilgi çekici...
"Navlun giderinin dahil olmadığı teslim şekillerinde ise, navlun makbuzu ibrazının imkansız olduğu veya kabul edilebilir nitelikte bulunmadığı hallerde, 3...
hocam niye 2 defa 3 çıkarttınız? :D Normalde 30 euro sınır, kargo ücreti olmayan firmalarda 3 euro navlun bedeli koyuyorlar 33 euro sayılamayacağı için 27...
Geçer mi bu? 2 parça ürün var. Çok kupon indirim falan birleştirdim hangi fiyata göre belirleniyor 27 euro anlamadım. İçinden geçtiler kuralın 1 ay olmadı...
Hocam Temu'da sorun çıkarsa bi süre vardı galiba 30 gün mü 60 gün mü ne iletişime geçebiliyordunuz muhatap var. Bunlarda yoksa hiç bulaşmamak daha mantıklı...
Hocam easymxmx nasıldır bilmiyorum ama Temu'yu komple yermeniz de çok kötü bi yorum olmuş. Temu'dan aldığım çoğu teknoloji ürünü sorunsuz çalışıyor. En son...