Dostlar merhabalar. güzel bir sıvı soğutma almayı düşünüyorum fakat kafam karıştı kimisi sığıyor kimisi sığmıyor demiş yardımcı olur musunuz?
Kasa : Lian li lancool III
Sıvı Soğutma: Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB
üstadım bu psu hakkında ne düşünüyorsunuz
https://www.teknobiyotik.com/raijintek-ampere-850w-80-platinum-atx-3-1-ampere-pcie-5-0-full-moduler-siyah-guc-kaynagi-0r30b00014.html?ref=akakce&v=1.20.5
arkadaş düşük voltaj sorunu oluyor demiş ama aşırı f/p geldi gözüme platinum sertifikası da garip...
https://www.teknobiyotik.com/raijintek-ampere-850w-80-platinum-atx-3-1-ampere-pcie-5-0-full-moduler-siyah-guc-kaynagi-0r30b00014.html?ref=akakce&v=1.20.5
sizce daha mı iyi bir seçenek olur hocam?
6000 bin tl bütçem mevcut RX 9070XT veya RTX 5070Tİ için PSU arıyorum çok araştırdım fakat aşırı arada kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim
şimdiden teşekkürler.
sahibinden üzerinden satışı düşündüm ama yaşadığım ilde biraz teknoloji özürlülüğü var param güvende olayı da sıkıntı biraz galiba
1741284549
yazdım hocam dönüşünüzü bekliyorum
Ccevabınız için sağolun hocam 2k monitör kullanıyorum, işlemcimi ve PSU alalı da daha 1 ay olmamıştır sizce 2K'da darboğazdan kaynaklı drop sorunu yaşanır mı tam sistem gereksinimlerim şöyle,
Ekran Kartı: RX 7700XT
İşlemci: R5 7500F
Anakart: Colorfull BATTLE -AX B650M-PLUS V14
Ram: Patriot...
Öncelikle merhaba dostlar kısa ve öz 3 adet sorum olacak.
1. Soru
Sizce RTX 5070 mi yoksa, RX 9070 veya RX 9070XT mi
2. Soru
Bu 3 Ekran Kartından birini alırsam R5 7500F hangi derecede darboğaz yapar veya iyi kötü idare eder mi?
3. Soru
Kaç W Değerinde PSU almam lazım ( Şu anda 650W PSU...
Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. peki son defa şunu sorayım,
BATTLE-AX B650M-PLUS V14
BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15
Bu iki model arasında hangisini tercih etmeliyim. ve bu anakarta uygun ve kullanışlı bir ram öneriniz var mıdır?
açıkcası aklımın ucundan bile colorful geçmiyordu ama dediğiniz üzere kısa bir araştırma yaptım, gayet güzel bir model ve marka olduğun ancak tek probleminin bios update olduğunu gördüm ve şöyle bir sıkıntım var karışık bioslarda ne yapacağımı bilmiyorum hani basit bir yapıya mı sahip yoksa...