modem reslicem türk telekomun biri bana anlatabilirmi
1. adım kürdanla modemi resle
2. adım 192 ile başlayan siteden admin ve turktelekom hesabıyla siteye giriş yap
3. adım şifreyi değiştir
Rocket league ve lol oynuyorym klavyenin dayanmasi gerekiyor saber vardi space i bozuldu aradigim ozellikler
- mekanik
- buyuk enter
- mumkunse red switch (farketmez)
En son 2020 de fiyatlara baktim eger bu fiyatlarda yoksa onerebilirsiniz istediginizi
merhabalar bu konulaı hiç bilmiyorum şimdi güvenli mod acıcam ddu ile buna basıcam sonra napıcagımı bilmiyorum yardım edebilirmisiniz
5600 xt amd driverini yükledim ama silinirmi bilmiyorum 0 dan anlatabilir misiniz?
ekran kartım 5600 xt
işlemcim 3600x
bu hatayı nasıl çözebilirim driver linki varsa atıp nasıl yapıcagımı söylermisniiz pls hiç anlamam bu işlerden rust oynamak için girdim 1440x1080 yapıcaktım yapamadım
9 dan itibaren napmalıyım biliyorum erken mf seçip boğaziçi tutturmak istiyorum %8 lik okuldayım
6.30 uyanış 8.30 ders başladı 15.35 bitti 4.15 eve geldim 11.30 da uyuyorum
bana sene sene anlatabilirmisiniz mesela 9 da sınava çalış 10 şunu bunu yap falan
bu klavyeden nefret ediyorum hiçbir tuş basmıyor W A Q SHİFT D kullandıgım tuşlar basmıyor klavyeyi alalı 1 yıl oldu sanırım 2 yıl garantisi var garantilettirebilirmiyim lütfen YARDIM