luse isimli üyenin son içerikleri

1. L

3.500 TL'ye Kadar Hava Akışı İyi Olan Kasa Önerisi

Anakartım colorful b650m wifi v15 beyaz hocam matx sıvı soğutmayı da kasada kararsız kaldığım için söylememiştim o yüzden 240 360 benim için fark etmiyor şehir dışından dönünce bakayım hocam kasanızın incelemelerine hoşuma gitti teşekkür ederim bilgileriniz için.
  2. L

Oem içerisinde geldi hocam yolda araba kullanırken sipariş ettim özelleştiremelere de çok bakamamıştım gaming gecesiydi sırf yeni kasa almadığım için sıvı soğutmaya da geçmedim kasa alsam 2sini sipariş edeceğim
  3. L

Kasanız çok güzelmiş hocam bende uygun maliyetli göze hitap eden bir kasa arıyorum ama pek bulamadım benimkisi bana göre çirkin gözüküyor aldığımdan beri değişesim var diyip duruyorum ama daha nasip olmadı
  4. L

Wraith Spirit Of Aim Mouspead Almaya Değer mi?

Mouseunuza uygun skatez varmı bakın isterseniz 2 adet ofis mouseumda denemiştim gerçekten bunlar olmamıştı 😄geriye kalan tercih mousepad oluyor arkadaşlar deneyimlerini paylaşır sizde bütçenize uygun mousepad bulursunuz umarım.
  5. L

Günlük kullanıcı olarak deneyimim çok yok baktım ki fiyatları da artmış ve çeşitlilik aynı şekilde ben aldığımda çoğu yoktu şuan baktıklarımın 2şer adet almıştım hocam bu ürünleri https://wraithesports.com/products/x-raypad-jade-universal-dot-skates...
  6. L

Güncel olarak online fps oynamıyorsanız mouse ile gelen skatezler uzun süre kullanıldıysa skatez değiştirebilirsiniz hocam şuan ki mousepadiniz eskimediyse yeni skatez ile illa farkı görürsünüz ve maliyet açısından daha uyguna gelir size ben mousepad eskiyince değiştiriyorum yedekte de...
  7. L

Bilgisayarım Sürekli Donuyor ve Çözüm Bulamadım

anladım hocam garantiden gelen sonuca göre yükseltme veya değişim sağlayacağım teşekkür ederim
  8. L

dediğinizi ilk ay denemiştim 1gün kullanım süresi de verdim aynıydı hocam
  9. L

2. slota takılı
  10. L

Önce garantiye yollayacağım oradan gelen sonuca bağlı önerinizi deneyeceğim teşekkür ederim.
  11. L

format atıp ddu ve diğer driverları itekrar kurdum ama çözüm bulamadım 1787132167 maalesef küçük bir bölgede yaşıyorum bulabileceğimi sanmıyorum
  12. L

ram konusunda bu derece kitlenmelere sebep olacağını sanmıyorum evet 16 düşük kalabilir ama bilgisayarın açıldığı gibi masaüstünde kullanılmaması buna sebep değildir diye düşündüm kule tipi soğutucu evet yetersiz farkındayım ama ısı derecesine baktığımda boştayken bile kitlenmesi saçma geldi ssd...
  13. L

Yollamayı düşünüyordum arkadaşımda benzer bir sistem aldı o da bir kaç sorun yaşadı garantide bir sorun gözükmüyor diyerek geri yollamışlar önceden forumdaki arkadaşlara da danışmak istedim
  14. L

Merhaba yaklaşık 3 ay önce İncehesaptan OEM sistem almıştım aldığımdan beri doğru düzgün kullanamadım rastgele ve sürekli bir şekilde donuyor oyun veya yük altında olmamasına rağmen chrome da 2 3 sekme açıncada donuyor. Oyuna girersem alt+tab yapamıyorum windows tuşu çalışmıyor kitleniyor hergün...
  15. L

Yardım Colorful Anakart Turuncu Işıkta Kalma Sorunu Hazır Sistem

Sırayla yükseltme yapın hocam son sürüm 1013 sanırım şuan sürümünüz örneğin 1005 ise sırasıyla son sürüme kadar tek tek kurun sorununuz düzelecektir.
Geri