luse isimli üyenin son içerikleri

1. L

Yardım Colorful Anakart Turuncu Işıkta Kalma Sorunu Hazır Sistem

Sırayla yükseltme yapın hocam son sürüm 1013 sanırım şuan sürümünüz örneğin 1005 ise sırasıyla son sürüme kadar tek tek kurun sorununuz düzelecektir.
  2. L

Ders Çalışmak İçin İpad A16 Alınır mı ?

kendi ucunu ayırdım 6lı uç kiti söyledim 2si kırıldı değiştirip kullanabilirsin satarsan da ilerde kendi ucuyla satabilirsin ben şuan yedek uçlardan memnunum fiyatları da uygun
  3. L

Ders Çalışmak İçin İpad A16 Alınır mı ?

kpss için mağazadan kalemiyle birlikte 21e almıştım öğrenci indirimim de vardı işimi görüyor memnunum
  4. L

Öneri 15 Bin TL Bütçe Çoğunlukla Ders İçin Kalem Dahil Tablet Önerisi

Bende kendim için bakmıştım xiaomi pad 7 gördüm çok bilgim yok tabletler hakkında ama hoşuma gitmişti bütçenize de uygun araştırıp s10fe ile karşılaştırabilirsiniz
  5. L

PC Hocasının Paylaştığı Sistemler Nasıl

amazon güvenilirdir hocam herhangi bir sorun olursada satıcı amazon değilse bile satıcıyla uğraşmadan amazon destek üzerinden çözebilirsiniz sorununuzu ki aceleniz yoksa indirime giren ürünleri parça parça toplamanız aylık yükünüzü hafifleticektir karar sizin araştırabilirsiniz
  6. L

Öneri Sıvı Soğutucu Önerisi

[H3 id='Segotep+Brave+W1+Siyah+750W+80+Bronze+Pce+5.0+Midi+Tower+Kasa']Segotep Brave W1 Siyah 750W 80+ Bronze Pcıe 5.0 Midi Tower Kasa[/H3] https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-segotep-brave-w1-siyah-750w-80-bronze-pcie-5-0-midi-tower-kasa-fiyati,1103267434.html Bu kasaya sahibim...
  7. L

5060Ti 16GB Hangisi Alınır

sağolun öyle yapacağım
  8. L

gaming gecesinde hazır sistem olarak almıştım 2 colorful ekran kartı seçeneği sundular birini seçmem gerekiyormuş
  9. L

sağolun hocam müşteri hizmetleriyle görüşüp battleax seçtiğimi söyleyeceğim
  10. L

hocam hazır sistem aldım bunları önerdiler ellerinde gainward bitmiş farkları varmı merak ettim ona göre seçeceğim colorful farklarını bilmiyorum
  11. L

Merhabalar 3 ekran kartı arasında fark varmı soğutmaları sessizliği en iyisini önerirseniz sevinirim. https://www.incehesap.com/colorful-geforce-rtx-5060ti-gddr7-128bit-nb-duo-16gb-v-gaming-ekran-karti-fiyati-81115/...
  12. L

Çözüldü✓ 55-60K Arası Sistem Arıyorum

nvidia ekran kartı düşünüyorum teşekkür ederim öneriniz için
  13. L

Anakart ve psu sonradan sıkıntı çıkarır diye çekiniyorum kısacası 5070 7500f monitörümle kullanabilir miyim 2k monitöre geçiş yapmayı düşünmüyorum çünkü
  14. L

Ekran kartı nvidia düşünüyorum 1080p monitörüm var ona uygun sistem arıyorum
  15. L

Pek bir bilgim yok ilk bilgisayarım olacak önerdiğiniz hazır sistem veya parçalar varmı? (Acelem yok indirim de bekleyebilirim)
Geri