LusiCaper isimli üyenin son içerikleri

1. L

Android Yapay zeka ve chat gpt yardım lazım

Yapılamıyor çünkü gönderdiğim pdfleri depolayamıyor her gün pdfleri tekrar göndermem gerekiyor
  2. L

Android Yapay zeka ve chat gpt yardım lazım

Arkadaşlar chat gpt gibi bir yapay zekaya birkaç PDF doyası göndermek ve onu hafızasında tutup bana her gün içinden bilgi vermesini istiyorum. Kısaca günlük ders çalışacağım bir ortam yaratmak nasıl yapabilirim ? YARDIM LAZIM.
  3. L

Yardım Pubg yanıt vermiyor hatası yardım lazım

Laptopda pubg ye girmek istediğimde işlemci sıcaklığı 93-94 e kadar çıkıyor ve yanıt vermiyor hatası alıyorum. Laptop yeni bakımdan geldi. Furmark ve cpu Z uygulamasından test yaptım sonuçlar normal. Ne yapmalıyım ?
  4. L

Steelseries Arctis Nova 7P

Arkadaşlar Steelseries Arctis Nova 7P oyuncu kulaklığı alacağım fakat kafama bir konu takıldı. Ben bunu masaüstü bilgisayarda FPS oyunu oynamak için kullanacağım. PlayStation modeli yani sonunda P harfi oldugu için sorun olur mu ?
  5. L

Arctis nova 5 5400 TL

Farklı markalardan öneriniz yok mu ? Cloud serisi, Razer vs gibi ?
  6. L

Arctis nova 5 5400 TL

Anladım hocam vazgeçtim almaktan, biraz daha bekleyeceğim acelem yok. Daha F/P bir ürün tavsiyeniz varsa paylaşır mısınız ? Wireles olması şartıyla
  7. L

Arctis nova 5 5400 TL

Teşekkurler
  8. L

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/steelseries-arctis-nova-5-beyaz-wireless-gaming-kulakligi-fiyati-75459/ Linkini de attım yorumlarınızı bekliyorum stok bitmeden almak istiyorum
  9. L

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Arkadaşlar sizce F/P olarak nasıl kulaklık arayışındayım fakat çok bilgim yok. Alınır mı ?
  10. L

Arctis nova 5 5400 TL

Sizce bu fşyata alınır mı gaming gecesine düştü ?
  11. L

Toplam 6k ya kadar klavye kulaklık !

İyi akşamlar herkese 6k bütçem var kulaklık ve klavye ihtiyacım var kulaklığın wireles olması önceliğim. FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Eğer bütçeyi biraz arttırırsan çok daha iyi ürün var dediğiniz olursa bütçede esnetme yapabilirim. Önerilerinizi bekliyorum
  12. L

🔥İndirim Samsung Monitörlerde Eğitim İndirimleri

Neden Mart ayında da gelmişti
  13. L

Ne zaman gelecek acaba stok ben de beklemedeyim
  14. L

G65 iyi ama VA panel olması biraz insanı düşündürüyor. IPS panel olsa direkt alırdım
  15. L

30k altı monitör onerisi

https://www.samsung.com/tr/monitors/gaming/odyssey-oled-g6-g61sd-27-inch-240hz-qhd-ls27dg612suxuf/
Geri