Arkadaşlar chat gpt gibi bir yapay zekaya birkaç PDF doyası göndermek ve onu hafızasında tutup bana her gün içinden bilgi vermesini istiyorum. Kısaca günlük ders çalışacağım bir ortam yaratmak nasıl yapabilirim ? YARDIM LAZIM.
Laptopda pubg ye girmek istediğimde işlemci sıcaklığı 93-94 e kadar çıkıyor ve yanıt vermiyor hatası alıyorum. Laptop yeni bakımdan geldi. Furmark ve cpu Z uygulamasından test yaptım sonuçlar normal. Ne yapmalıyım ?
Arkadaşlar Steelseries Arctis Nova 7P oyuncu kulaklığı alacağım fakat kafama bir konu takıldı. Ben bunu masaüstü bilgisayarda FPS oyunu oynamak için kullanacağım. PlayStation modeli yani sonunda P harfi oldugu için sorun olur mu ?
https://www.incehesap.com/steelseries-arctis-nova-5-beyaz-wireless-gaming-kulakligi-fiyati-75459/
Linkini de attım yorumlarınızı bekliyorum stok bitmeden almak istiyorum
İyi akşamlar herkese 6k bütçem var kulaklık ve klavye ihtiyacım var kulaklığın wireles olması önceliğim. FPS ve hikayeli oyunlar oynuyorum. Eğer bütçeyi biraz arttırırsan çok daha iyi ürün var dediğiniz olursa bütçede esnetme yapabilirim.
Önerilerinizi bekliyorum