hocam birde benim amd ekran kartimda. var islemciden dolayı laptoplark bilirsiniz onu ne yapayım
1760771116
sadece Nvidia surucusunu kaldirdim ve acmayi denedim oldu simdi nvdia surucusu yuklemek icin eski surumu mu yukliyim
Valorantta bu sorunu alıyorum bilgisayar bazen kendini yeniden başlatıyor bazi uygulamalar açtığımda crash veriyor hp victus laptop ekran kartı sürücüsünü yeni guncelledim lutfen biri yardim etsin
Merhaba arkadaşlar sanırım Bufferbloat sorunu yaşıyorum normalde böyle bir şey yoktu ama bir anda valorant oynarken ping in çık yapmaya başladı biraz araştırdım Bufferbloat sorunu gibi geldi bugün oldu her şey anladığım bir konu değil türktelekom modemi kullanıyorum ve ethernet ile bağlanıyorum...
ethernet yanlıs yazmısım usb ile baglıyorum sadece pc ye usb takıyıroum kablonun devamı olan kısmı yazıcıya takıyorum birde yazıcının fişini prize takıyorum kablolu baglantı yani wifi yok
yazıcı bilgisayarı algılamıo anlamadım canon pixma e464 pc kasa wifi yok sadece ethernet usb ile baglıyorum kuruyorum ancak algılama kısmında pc yeniden baslattım yeniden driver yukledım ancak olmuyor yardım lazım
Kral ufo testine gerek yok ghosting alası var ama bu fiyata en iyi monitör zamanla alision alistim 1.5haftabgecti (valoda crosshairda bile dikkatli bakinca ghostingi goruon)
1713552887
Müsait olnca. Atarim