Microsoft a ulaşamıyorum zaten müşteri hizmetleri çalışmıyor diyor otomatik cevap veriyor zaten ilk konuyu açarken de yazdım başka nasıl yol izlemem lazım bilen varsa onu soruyorum
Herkese iyi bayramlar Microsoft family adı altında banka hesabimdan 1699tl para çekilmiş ve bu konuda bilgim ve bildirim gelmedi acil olarak ne yapmam lazım nasıl yol izlemem lazım hesabımı bloke ettirdim şuan
1688205156
Durum acil lütfen yardım edin
Watman hatasıyla ilgili bı durumla karşılaştım MSI b450m a-promax anakartim vardı rx6700 ekran kartım var haftada 4 5 kez bu hatayı alıyordum daha sonra gigabayte b550 aourus elite V2 anakart ile değişim yaptım bir aydan fazladır hiçbir sorunla karşı karşıya kalmadım
Selamlar arkadaşlar anakartimi değiştirdikten sonra sistem çalışıyor fakat görüntü gelmiyor hiçbir şekilde hatta power düğmesinden kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor bile sistemi tekrar tekrar kontrol ettim ama eksik kablo vs yok
1681336083
Anakart gigabayte b550 aourus elite V2 modeli güç...
Selamlar MSI b450m a-promax anakarttan gigabayte b550 aourus elite V2 anakarta geçiş yapıyorum işlemcim r5 3600 ilerleyen zamanlarda 5600 ile değişik olucak sorum şu anakarti direk değiştirdikten sonra yeniden Windows key almam gerekiyormu format atmam gerekiyor onu biliyorum
Bir sorum daha olucak benim PSU dan anakarta ta us tarafa bağlanan güç kablosu kısa geliyor bu kabloyu uzatma şansı olurmu 16 pin olan değil yalnız o kablonun tam adını bilmediğim için tarif etmeye çalışıyorum