lutfi sarısakal isimli üyenin son içerikleri

1. lutfi sarısakal

Yardım Exloader hile programi güvenlimi

Selam beyler. bu exloader program güvelimi yani daha öncede kullaniyordum exloader programini, demek istedim bu program bilgisayardan veri kopyalarmi veri çalarmi, çünkü dosyalarimda önemli dosyalarim var,
  2. lutfi sarısakal

Yardım CG statör yanmişmi saglammi

knka motara bineli baya oluyor 2 3 aydir tahmini biniyorum buji cdi bobin akü karbüratör degiştirdim sifir daha yeni hortum arasinda filtre var önceden siyah pas toz gibi toplamiş temizledim yani 200 karbüratör takinca motor yüksek devirde boguluyor anlamadim 200 lük karbüratör herzaman...
  3. lutfi sarısakal

bi allahin kulu yardim edecek yokmu ya
  4. lutfi sarısakal

arkadaşlar baylar benim motor uzun süre bi garajda yattmişti 5 6 ay felan motoru çikardimda yüksek devirde bogulma gazdan kesiliyor şanziman 125 lik+silndir 150lik+üst kapak 125 lik+ karbüratör 200 lük+ bu şekilde motorum önceden böyle bir sorun yaşamadim köküne kadar kadar gaz yiyordu 125...
  5. lutfi sarısakal

Yardım CG motor yüksek devirde gaz kesilmesi

beyler motor yüksek devirde gaz kesiliyor bogluyor gibi güzel gaz yiyor ama son devire dogru boguluyor karburatör+buji+cgı bobin degiştirdim subab ayar vermeme ragmen hala aynisini yapiyor statör sökü baktim arizali olup olmadini bilmiyorum resimdeki statör saglammi
  6. lutfi sarısakal

Yardım CG yüksek devirde bogulma

arkadaşlar motora 5 6 ay garajda yatti motor yüksek devirde bogluluyor motor karburatör buji cdı beyni akü degişmesine ragmen hala aynisini yapiyor sorunun nerden oldunu anlamadim böyle yapmazdi motor sebebi ne olabilir en büyük ihtimalle
  7. lutfi sarısakal

Yardım CG abart egzoz sorunu

var tabikide işlek kalabilik bir yer ama egzoz düşündünüzden rahatsiz edici bir sesi yok tok bir sesi var zaren ve içinde susturucuyu çikarirsam o zaman rahatsiz eder gürültü yapar egzoz🫤
  8. lutfi sarısakal

köyde oturuyorum arkadaşlar sakin😂
  9. lutfi sarısakal

meraba arkadaşlar yakin bi zaman önce ben bir monero abart egzoz almiştim egzoz sorunsuz bir şekil uydu fakat bir parca olmadi honi şeklinde susturucuya benzer bir parca parca egzoza girmiyor bu parca ne işe yarar satiçi bana daha verimli bir ses alirsiniz dedi çekiçle vursam bile girmiyor
  10. lutfi sarısakal

Pc Siyah Ekran Donuyor

Sa Beyler Ben Bu Pc Yi 2024 gecen yil topladim pc aniden donuyor siyah ekran veriyor klavye felan çalişmiyoe psu dan kapat açip öyle düzeliyor hiç böyle yapmazdi ilk defa karşilaşiyorum sürekli yapmiyor şuan bida oldu ddu ile driver sildim tekrar kurdum gene yapti aynisini ne yapyim ekran karti...
  11. lutfi sarısakal

Discort Kanala Gift Gitmiyor

Tama düzel Teşekkirler adamim bu yardimin için 👍
  12. lutfi sarısakal

Kanka Bu şekilde iziniler
  13. lutfi sarısakal

Beyler Discort kanali açmiştim gif lar link olarak gidiyor izin versem de gitmiyor nerde hata yapiyorum anlamadim
  14. lutfi sarısakal

Amd Ekran Kaydi Mikrofon Sesi Kaydetmiyor

Sa Coni Benim Pc Amd Ekran Kaydi Yaptimda Mikrofon sesimi Kaydetmiyor Mikrofon Da Sikinti Yok Ne yapabilirim ?
  15. lutfi sarısakal

Yardım İntertet Hizim İyi Ping Var ?

knka ping degerleri böyle bak ama bi anda oynarken donuyor oyun netjitter oluyor biraz düzel bence kablosuz aglarin hizini kisitladim 13 mbps 2 upload yaptim 1741000390 tamam şimdi daha iyi oldu wifi kisitlama yaptim şimdi iyi oldu
Geri