lutfullahyaman isimli üyenin son içerikleri

1. lutfullahyaman

Sizce Hangi Paketi Almalıyım

DLSS fln cazip geliyoda öyle bir oyun yok
  2. lutfullahyaman

Sizce Hangi Paketi Almalıyım

yani 60Hz ekranım var 1080p 6 saat oyun oynamam 4 saat oynar bırak 1 saat sonra tekrar 4 saat
  3. lutfullahyaman

Yardım İşlemciyi stress testi yapmalımıyım

yenilerde güç kesiyor
  4. lutfullahyaman

Yardım İşlemciyi stress testi yapmalımıyım

bence tüm sistemi hallet macun v.b soğutma şeylerini öyle dene tam olur ha denemek istiyorsan dene bir şey olmaz
  5. lutfullahyaman

Yardım Geforce NOW da performas gündüz paketi

performas gündüz paketi var ve 2 saat oturum süresi demiş oturum kapanıyo sonra tekrar açabiliyormuyuz
  6. lutfullahyaman

Kimsenin çözemebiği Bluetoouth hatası

çoğu kişi bu hatayı alıyor ve hala çözülemedi windows 11 kullanıyorum gamepad bağlıyacaktım gamepad sorun yok bu arada aynısını kulaklığımdada yapıyor neyse cihazı bağlıyorum bağladıktan 1 sn sonra bağlantıyı kesiyor aynısı kulaklıktada oluyor BT Doungle kullanıyorum yaniğ ondada sorun yok...
  7. lutfullahyaman

Yardım Galaxy A23 Format sorunu

Galaxy A23 var format istediğimde menüsü açılmıyor ayarlardan sıfırlamak istediğim zaman e-postaya şifre gönder diyor ortada e-posta yok
  8. lutfullahyaman

PlayStation ucuz alma

Ben bulamadım 4.5 a link gönderme şansınız varmı
  9. lutfullahyaman

PlayStation ucuz alma

Çoğu kanal internetten alıyor
  10. lutfullahyaman

PlayStation ucuz alma

Şimdi şimdi YouTube'da görüyorum 1200 liraya PlayStation 3 40 oyununu falan filan ama yani internetten bakınca 5.000 liraya PlayStation 3 yokken 7.000 seviyesinde PlayStation 3 var ama kolu yok yani bunlar nereden buluyor bunları bu youtuberlar nereden buluyor yani
  11. lutfullahyaman

Bilgisayara Win 98 kurma

no problem proje bırakıldı
  12. lutfullahyaman

Bilgisayara Win 98 kurma

Yok ya ondan kurdum YouTube kanalıma video çektim ama yani bilgisayara kursam ne olur sadece bı deniyeyim dedim
  13. lutfullahyaman

Bilgisayara Win 98 kurma

Driver tanıtsam
  14. lutfullahyaman

Bilgisayara Win 98 kurma

Canım sıkıldı ve windows un eski sürümlerinden kurmak geldi aklıma bilgisayara Windows 98 kursam nasıl olur normalde MSDOS kuracaktımda bios falan yazcaz b,rsürü iş var
  15. lutfullahyaman

CDROM kablsu olmuyor

elimde bir tane Super Multi DVD Rewriter var 4 tane girişi var 4 büyük pinli giriş Çok pinli IDE girişi hepsi erkek garip 4küçük pinli garip girişi var bide 4 pinli micro usb kablo gibi var bide Sadece IDE kablosuyla çalışırmı https://l24.im/LYVQ4SC şunu alsam çalışırmı daha ucuzu varmı...
Geri