LutfuPasha isimli üyenin son içerikleri

1. L

SİSTEM Montajı Ve Kurulumu

bios gğncelledikten sonra ram hızı falan seçemeden otomatik windows kurulum ekranı geldi ne uapmalıyım
  2. L

yok mu video atabilecek
  3. L

soğutucuyu taktım şimdi bios ayarlarını windows kurulumu yapmam gerekiyor msi anakart için uygun bir video var mı yanıtlar için teşekkürler
  4. L

Bios kurulumu ez mod yeterli olur mu bi örnek bir video varsa atar mısınız?
  5. L

paketten çıkan macunun tamamı kullanılıyor mu
  6. L

Pahntom spiriti ana kart ve diğer parçalar kasaya montajlıyken yapılabilir mi dilkat etmem gereken bir şey var mı. ayrıca anakartıma uygun bir video varsa atabilir misisn bios menüsü ve windows kurulumunu nasıl yaparım --- SİSTEM BİLEŞENLERİ --- İşlemci: Intel Core i5-14600KF Ekran Kartı...
  7. L

PC ilk kurulumda klavye gerekli mi

ben onlara soğutucuyu vermemiştim dhaa doğrusu farklı siteden aldığım için kabul etmezler diye. 55 dereceyi görünce kapattık dediler de bi sorun yaratmaz diyosan okey.
  8. L

vatana bırakmıştım kurulum için
  9. L

işlemci soğutucum var da montajını yapmadan açıp bakmışlar bios ekranı gelecek mi diye o yüzdne kafama takıldı. marketten ucuz bi klavye alsam iş görür herhalde. delete ve f11-12 tuşları lazım dimi
  10. L

peki işlemci soğutucu olmadan bios ekranı görecek kadar açmak sorun yaratır mı. i5 14600Kf ile
  11. L

bluettohlu klavye bağlanabilir mi görür mü?
  12. L

Elimdeki klavye bluetoothlu ,bilgisayar kurulmadığı için bağlayamam sanırım. Kablolu klavyem yok. Ama farem var bu şartlarda kurulumu yapabilir miyim
  13. L

Vatan Monitör İadesi

kanun olarak böyle haklısın ama tr şartlarında pratikte ne oluyor onu merak ediyorum forumda deneyen vardır mutlaka
  14. L

Vatan Monitör İadesi

Vatan webden monitör alıp ölü pixel wb çıktığında kutunun açılması duruma engel olmadan koşulsuz iade edilebiliyor mu? MH servise gönderebilrsiniz ancak diyor?
  15. L

Shein indirimli ürünler

baktım şimdi iptal olmamış. telefonsuz ilerlemenin bir yolu yok mu
Geri