lux739 isimli üyenin son içerikleri

1. lux739

Öneri Beyaz 360mm sıvı sogutma onerısı

Ryzen 7 5700x kullanıyorum, ısı konusunda sorunum yok 65 dereceyi gectiğini görmedim kolay kolay. Şu an kule tipi soğutucum var fakat kasamın daha şık durması ıcın sıvı sogutma istiyorum. Tesekkurler sımdıden
  2. lux739

Gamermarkt icra davası açmış

kağıt gelmedi işte eski adresime gitmiş 1773335108 uzerıme mal mulk yok knk nolcak ki
  3. lux739

kanıt mı atayım kanka illa lagaluga yapma
  4. lux739

uyap'a giremiyom dns ve ya goodbyedpiden mi bilgisi olan var mı
  5. lux739

15500Tlye indirim yaptılar ve iki taksit yaptılar iyi mi sizce
  6. lux739

aranmaktan ve ya ihbar basılmaktan korkmuyom da lavukla nası ugrasayım acık hat kullanıyo ismi bile gercek ismi degildir diye dusunuyorum 1773320682 millete virus atip hesap valıyodu bi ara o hesaplardan olabişir
  7. lux739

olabilir bilmyiom
  8. lux739

kanka hesap kimsede yok ne arkadasta ne bende 1773319616 discord sanal mafiklerden lavuk ugrasamam onla
  9. lux739

hayat bitti
  10. lux739

dedigim gibi itiraz suresi gecti, odemem sart o zaman
  11. lux739

al sat yapıyordu o da hesabın onda olacagını sanıyorum gorusmek de istemedigim birisi, yasal itiraz suresı de gectim napıcam? ödiycek miyim 16kyı
  12. lux739

dolandırıcı sandığım için 3-5 aydır mesajlarına ve aramalarıma bakmadım avukatın
  13. lux739

Yaklaşık bir yıl once arkadasım hesap acar mısın senden satalım dedi guvendım yaptım hesap geri cekilmis, icra davası acılmıs uzerıme 16bin tl odemesi var ne yapıcam? allah askına yardımcı olun cocukla gorusmuyorum da. Bokuyedım
  14. lux739

Bilgisayar kendi kendine kilitlendi

dosyayı acamıyom bile 1773288501 Tekrar dondu ve
  15. lux739

Bilgisayar kendi kendine kilitlendi

1-2 saat Chivalry 2 oynadıktan sonra, yaklaşık 10 dakika aralıkla 5 saniyelik droplar girmeye başladı. Sonrasında valorant girdiğimde pc direkt valorant ekranında dondu, gpu driver resetleme kısayolu dahi çalışmadı. Minidump dosyayı olusturdu fakat dosyayı nasıl buraya atacagımı bilmiyorum.
Geri