lux739 isimli üyenin son içerikleri

1. lux739

Cevremde ki herkes grip

babadır
  2. lux739

İkinci el Rtx 5080 Gigabyte Gaming OC - 55.000 TL ekran kartı alınır mı?

ne ıcın satıyor acaba, para ihtiyacı olsa takası kabul etmez, yuksetlmek ıcın olsa yıne kabul etmez, niye dusuk kart ile takas kabul etsın kı mantıksızç Bir sıkıntısı derdi var bence kartın.
  3. lux739

Y.D Telefon hakkında

baktım da babamın alması daha mantıklı o zaman
  4. lux739

Y.D Telefon hakkında

evet
  5. lux739

Y.D Telefon hakkında

Peki sende vergi iadesi için kendim gidip almam daha mı mantıklı?
  6. lux739

Y.D Telefon hakkında

esim ugrastırıcı mı ki
  7. lux739

Y.D Telefon hakkında

yapay zeka iphone 13'den beri fiziksel sim yuvası olan butun cıhazların e-sim destekledıgını soyluyor
  8. lux739

Y.D Telefon hakkında

anladımm cok tesekkur ederım 17pro da iki adet mı sim yuvası var, tmm baktım avrupa modellerınde 1 adet fiziksel 1 adet de e sim varmıs. Tesekkur ederım
  9. lux739

Y.D Telefon hakkında

Burda bahsettigin aktif etme ne oluyor tam olarak? Ozurdılerım bıraz maymuna anlatır gıbı anlatıblme ve ya kaynak atabılme sansın var mı :(
  10. lux739

Y.D Telefon hakkında

bunu yapabılmek ıcın ekstra kayıt ucretı cart curt gereklı mı
  11. lux739

Y.D Telefon hakkında

su an 12 kullanıyom tr, kayıt paraları cok pahalı olmadı mı kayıt ettırmesem nolcak 1775079115 bi de ufak berk muhammete benzettım senı
  12. lux739

Y.D Telefon hakkında

Yurtdısından babama 17pro aldırsam actırtmadan ne kadar kullanabılıyom, tum detayları bilen biri anlatabilir mi tsk. Eskisi gibi iki telefon cartcurt yapılabiliyo mu?
  13. lux739

Gmailden mi buldular yoksa pansl mi kafama takıldı

bos muhabbetler engelle gec, rat yemıstım dc hesabımı calmaya calısıp basaramadı. Annemi babamı panelden bulup cocugunuz hesabımı caldı cartcurt yazmıstı, annemın telefondan arayıp sovmustum. Bos tehdit ederler anca bir s.. olmaz
  14. lux739

Bir insan neden ölüm maçında AWP oynar?

kanka baziları tamamen awp aimini flicklerini vs gelıstırmek ıcın yapıyor, digerleri sadece holdlayanları bende bılmıyorum garıp kafa yapısı
  15. lux739

9070xt 2k mı 4k mı kullanmalıyım

24 inch 1080pden, 24inch 2kya gecınce cok fark olmuyo mu yanı
Geri