Luxepozz isimli üyenin son içerikleri

1. L

NVIDIA'NIN GİZLİ SİLAHI DPU

Kısa özet geçecek var mı 30 dakika video uzun geldi de
  2. L

RTX 3080 SİSTEME MONİTÖR SEÇİMİ

Monitör olarak fps oyunları için XG2431 öneririm ayrıca rtx 3080 i 9 bin tl ye bulmanız çok zor
  3. L

CS2 Vac Ban hemen mi atılır yoksa zaman geçtikten sonra da gelebilir mi?

sağ üstten bildirim gelmiştir sana yazdım 1712573218 noldu ya foton gitti xd
  4. L

buraya yazarsam katliam çıkar dm gel xd
  5. L

maalesef keşke öyle olsa ama değil
  6. L

Yok kanka 2 yıldır aynı hiledeyim aynı hesap hilede şöyle bir özellik var trust mode diye açıyorsun overwatch a bile düşmüyordun şuanda var hala o ayar ama overwatch kapalı zaten galiba cs2 de sanırım bu konu baya bir mesaj alacak xd
  7. L

Kurallara uygun davranırsan kimse sana dokunamaz :D ama sen az sonra ceza alacaksın bende hileyle rahat rahat ban yemeden oynamaya devam edeceğim
  8. L

isim vermiş miyim bak bakalım ? kuduz gibi saldırıyorsunuz ama bir şey de yapamıyorsunuz çok komik valla :D 1712572018 kötü hile kullandığım için oldu ya yukarıda belirttim bak o kötü hileden dolayı oldu free hileler ban yediriyor genelde dikkatli olmak lazım o hileyi ilk defa duyuyorum bana...
  9. L

yok kardeşim yedirmiyor benim kullandığım hile 5 dolar aylık üstelik gayette uygun konuyu kirletmeyin lütfen arkadaş belki pişman oldu nereden biliyorsunuz
  10. L

hayır silmiştim hileye güvenmeyip ezglobal di 1 gün kullandım 2 ay sonra ban yedim amatördüm o zamanlar xd
  11. L

konuyu kirletme soruya cevap ver sadece reportlarım bak
  12. L

Yani ilerleyen günlerde de yiyebilirsin 1 ay sonra da benimde başıma geldi açtım denedim sildim bir iki ay sonra ban yedim ben skinchanger kullanmıştım ama illa hile kullanacaksanda free kullanma ucuza güzel hileler var cs2 de
  13. L

CS2 DE 360HZ NİN ALTİNA DUSURMİCEK EKRAN KARTİ ?

https://www.n11.com/urun/palit-nvidia-geforce-rtx-4070-ti-super-jetstream-oc-ned47tss19t2-1043j-16-gb-gddr6x-256-bit-ekran-karti-48495682?magaza=garajonline
Geri