Müşteri temsilcisiyle konuştum direkt ve beyaz gezegensiniz ve benim sizin gibi davet ederek sadece 200 tl kazandığımı ve gelecek olan kişilerinde 200 tl kazanması için harcama yapması gerektiğini söyledi.Deneme amaçlı birisini davet edicem ona göre burayı güncellerim.
Senden kayıt oldum zaten ben beyaz gezegen olarak gözüküyorum ve sende olan kampanya bende yok sadece yukarda bahsettiğim kampanya var ve onunda süresi bitmiş.
Verilen bilgiler doğru ama eksik siz bu arkadaşın yaptığı gibi kendi arkadaşlarınızı davet ederek 250 tl kazanamıyorsunuz bu arkadaşa ve kendinize 250 tl kazandırıyorsunuz ancak siz davet edip para kazanamıyorsunuz çünkü banka içerisinde gezegen muhabbeti var saçma bir şekilde siz en aşağıdan...
Satma niyeti yoksa latitude veya taliantlara bakılabilir
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-saray-otomotiv-den-renault-taliant-1.0sce-joy-53-000km-20-fat-1228871754/detay
Rampage Fury var bende kulaklık olarak hem kablolu hem kablosuz kullanabiliyorsunuz şu an fiyat aralığını bilmiyorum ancak senelerdir kullanmama rağmen pedin aşınması (her kulaklıkta oluyor normal) dışında bir şey olmadı gayet kaliteli ürün onu deneyebilirsiniz isterseniz.