luxingel isimli üyenin son içerikleri

1. luxingel

🔥İndirim Stanley Termos Bardak Sepette 999₺🔥

Kızın kamp yapmayı seviyordu Bu yüzden ilgilendi bak gece benim çadır ile
  2. luxingel

🔥İndirim Redmi Watch 5 Active Siyah Trendyol 999Tl Nays ile 900

https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-watch-5-active-akilli-saat-xiaomi-turkiye-garantili-sesli-gorusme-ozellikli-p-855317237?merchantId=968
  3. luxingel

Fatih Tarihteki en büyük Hükümdardır

olabilir insanlık hali sonuc olarak iyi forumlar
  4. luxingel

İskender Sezar bizim değerlerimiz değil ama Mustafa Kemal ve Fatih bizim değerlerimiz dikkatlı olması gerekirdi bence
  5. luxingel

Net bi kışkırtma göremiyorum ama alınmış olabilir buda bizim ülkemizde donen aşırı fanatikliğin sebebidir iki farklı görüş belirtilmiş bu şekilde cümleye baslamasına bence pek gerek yoktu iyi forumlar
  6. luxingel

Mustafa Kemal ismini kücük yazıp Fatih i buyuk yazarak yaşınıda belli ettin daha ugramam konuna kg
  7. luxingel

Konuyu buyuk bir merakla okuyacaktım ama hangi tarafta olursan ol bu şekilde cümleye baslayan birinin fikirleri umrumda değildir kendini karşındakından üstün göstermek için bu tarz kelimelere ihtiyaç duyuyorsan pekte bilgili değilsin bence :D
  8. luxingel

Hepsiburada mağduriyetim

Amazon dışında pahalı ürün almıyorum amazon tertemiz uğraştırmadan iade yaptırıyo hatta ürünü bende bırakıp parayı verdikleri bile oldu :) Tavsiye ederim THH ye basvur yine sen umarım yardımcı olurlar
  9. luxingel

❌İndirim Bitti! Monster - Cola - Fuse Tea - Cappy SEPETTE İNDİRİM

bitmiş sanırım yetişemedim :cry:
  10. luxingel

HB limit ile alınabilir Klavye önerisi

@MuratTheFounderOfGariban
  11. luxingel

Windows 11'e geçilir mi?

Oyun Performasının kötü olduğunu düşünüyorum yada bana öyle geldi onun dışında soundblaster kurarken vb ses driverlerini kurarken problem yaşadım w10 a geçince kusursuz çalıştı düzeltilmişmidir bilmiyorum ama 10 iyidir bence
  12. luxingel

💥💥BENZİN 41 TL OLUYOR GEÇMİŞ OLSUN 💥💥

TURKİA YUZYILI AHEYY AHEEYY AHEEYYY
Geri