LuXX isimli üyenin son içerikleri

1. LuXX

1500 TL kulaklık önerisi

.....a
  2. LuXX

1500 TL kulaklık önerisi

kankam farkındayım o yuzden buraya konu actım ya varsa kablosuz yoksa kablolu
  3. LuXX

1500 TL kulaklık önerisi

Mikrofon kalitesi önemli değil ayrı mikrofonum var, dış görünüşü sade olsun istiyorum. Havit FUXIH3 düşünüyorum ama tam emin olamıyorum bir türlü. Şuan artics5 kullanıyorum fakat kablosundan dolayı sanırsam temassızlık yapıyor arada sol tarafın sesi gidiyor. Almışken kablosuz almak istiyorum...
  4. LuXX

AJAZZ ak680 max spotify sarkı gecemıyom

Sanırım programdan makro atanması gerekiyor ama nasıl yapıcagımı cozemedım bilgisi olan var mı?
  5. LuXX

Yan yana yapılandırması sorunu

garip bi sekilde diger c++ları kurmaya calısırken hata verıyodu, ama bu attıgında hata vermedı ve kurdum sorun da cozuldu tesekkurler.
  6. LuXX

Kuramıyorum kı onda da hata verıyo
  7. LuXX

Bilgisayarı açtım discord açılmıyordu, internetten araştırdım çözüm yollarını 1. Çözüm yolu sistem dosyaları taratma vs böyle hata veriyor bir şey yapamıyorum. 2. Visiual C++ sürümlerini indirin yazıyordu onları da yapamıyorum Resmen hiç bir şey açamıyor, kuramıyorum ne yapacağım? Sabah...
  8. LuXX

Tarayıcıda seklemer yavaş açılıyor.

İnternetim de hiç bir sorun yok ama nedense opera gx ve chrome'de bazen aramaa yapıp siteye tıklıyorum cok uzun bir süre sonra açılıyor.
  9. LuXX

Kule tipi sogutucunun ust kısmından islemcim gozukuyo?

braket ney am4 aparatına taktım clips gibi bir seylerı vardı yanlarda
  10. LuXX

Atx a9ultra yavaslama sorunu

yavaslamadan kastın ne
  11. LuXX

Kule tipi sogutucunun ust kısmından islemcim gozukuyo?

Valorant'da stock fan ile max 80 dereceyi goruyordum, simdi max 65 gordum ama sol ustten ufak islemcim gorunuyo yanlıs bir sey mı yaptım? Tak cıkar yapmama gerek var mı anlamıyom cok ve 2 saatte taktım ugrasasım yok bir daha.
  12. LuXX

Kule tipi sogutucu aldım, Am4 aparatı hakkında sorum var.

Diger yazdıgım seyler hakkında da görüşün var mı? Am4 aparatı mı resimdeki?
  13. LuXX

iade ettm zaten aynı markanım 4 borulusu var onu aldım daha iyi olur sanırım fanı da 12 cm https://ty.gl/4c603zbx4r542
  14. LuXX

Ryzen 7 5700x kullanıyom valoda max 78 derece gördüm öyle aşırı fazla değil gibi bence ama bazen sanırım işlemcinin hızı düşüyo fps falan düşüyo bundan aliyim dedim, bosta da 45-60 arası falan takılıyo. İş gorur diye dusundum ben. Şimdi asıl sorum su bunun icinden am4 apararı cıkmıyormus ben...
Geri