Merhabalar, bilgisayar mühendisliği için önerebileceğiniz laptoplar nelerdir?
Oyun ve okul işleri için kullanacağım.
Hp Victus ve Monster almayacağım.
50.000 TL bütçem var.
Selamlar elimde ASUS ROG STRIX G16 laptop var. Laptopun üzerinde resimdeki RAM var.
Üzerindeki ismi yazdığımda ise bu RAM'e ulaşıyorum. Sanırım üzerindeki RAM bu:
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-samsung-16-gb-4800mhz-ddr5-m425r2ga3bb0-cqk-fiyati,282690810.html
Ben ise bulduğum bu RAM'i...
Selamlar, yakın zamanda laptop almayı düşünüyorum. Dell G15 5530 modelinde kararsız kaldım. Aktif olarak kullananların deneyimleri nelerdir, tavsiye eder misiniz?
Ek olarak önerebileceğiniz başka laptoplar var mıdır? Okul ve oyun için alacağım.
Selamlar, yakın zamanda laptop almak istiyorum. 50 bin tl ye kadar bütçem var. Laptopu oyun , 3d, yazılım programları gibi şeyler için kullanacağım. Önerileriniz nelerdir?
Selamlar yakın zamanda monitör almak istiyorum bu iki monitör arasında kaldım. Bazı yerlerde Asus un servis tarafında sıkıntı olduğunu felan okudum. Bu modelleri kullanan-bilgisi olan arkadaşlar hem monitör hem servisten memnunlar mı, hangisini tercih etmeliyim sizce?
Xiaomi Redmi Note 10S marka bi telefonum var. Şarj kablosu yıprandığı için yenisini alacağım fakat kablolarda data transfer vs. olayları olduğu için kabloyu seçemedim. Hızlı şarj destekleyen, data transfer yapabilen ve android auto kullanırken bağlantıda sıkıntı yaşatmayacak kaliteli kablo...
İyi günler herkese öncelikle bir süredir monitör almayı düşünüyorum.
MSI G274QPF ve MSI G274QPF - QD modellerini gördüm. Bu iki monitörden hangisini seçmeliyim, aşırı derecede önemli fark var mı bu ikisi arasında?
Onun dışında bu fiyat bantlarında önerebileceğiniz monitör var mıdır? Genelde...
Bir akraba çok eski bir laptopu idareten kullanacağından bazı sorunlarını halletmem için bana verdi. SSD takılacak laptopa, fakat şöyle bir sorun var.
Mevcut HDD'yi bilgisayar algılıyor bir sorun yok fakat HDD'yi söküp yerine SSD'yi taktığımda bilgisayar her hangi bir disk algılamıyor.
Aynı...
Geçenlerde bir akrabamız sadece 3-5 slayt işi için kullandığı tarih öncesi bir laptop verdi bana bir takım tamir işi ve iyileştirmek için. Sorunlardan biri de klavyesinin çalışmamasıymış. Klavyenin wifi tuşundaki lamba yanıyor, fakat hiç bir türlü tuşu algılamıyor. Harici klavye bağlandığı zaman...
Denileni yapmama gibi bir durum yok hocam. Araştırıyorum şuan da nasıl çözümleri var diye. Kendi araştırmalarımı yaptım şimdi de kullanıcılara, varsa aynı sorunu yaşamış kişilere sorup alternatif çözüm yolları arıyorum. En son değerlendirip birini uygulayacağım elbet.