lxbio isimli üyenin son içerikleri

1. L

13000 TL Hazır Sistem Karşılaştırması

Merhabalar. Lafı uzatmadan direkt konuya gireceğim. İki sistem arasında arada kaldım. Fikirlerinizi alabilir miyim? Arada anakart farkı, işlemci farkı ve ekran kartı üreticisi farkı vs. var. Hangisine önem vermem daha elzem olur dostlar? 1. Sistem 2. Sistem Ek olarak daha iyi bulduğunuz sistem...
  2. L

Valorant yüksek ram kullanımı

Anlık takılmalar başlıyordu ram sonuna kadar tüketildiği için
  3. L

Sistem gereksinimlerinde 4 GB yeterli diye yazıyordu. Ben de şaşırdım.
  4. L

MSI Afterburner ile tüm programların anlık ram kullanımına baktım ve ardından görev yöneticisinde valorantı bulup ne kadar kullandığına baktım.
  5. L

Merhabalar öncelikle. Valorantı açıp poligonda aim ısındırmaya çalıştığım zaman bilmediğim bir şekilde ram kullanımı 8 GB ye fırlıyor ve diğer uygulamaların desteğiyle de bütün rami kullanıyor. Şuanda sistemimde 8+4 olmak üzere 12 GB ram var. Bu Valorantın kendi ram kullanımı seviyesi mi? Yoksa...
  6. L

2 farklı aynı marka farklı mhz ve cl değerli ram uyumlu çalışır mı?

Ben de zaten piyasada olmadığı için atmayı ve yeni ram almayı düşünüyordum.
  7. L

Anakartımı söylemeyi unutmuşum. H110M-K
  8. L

Merhabalar öncelikle. Bilgisayarımda şuan 4 GB 2133 mhz cl14 kingston hyperx ram bulunmakta. Ama piyasaya baktığımda ramin kalmadığını gördüm. Sorum şu : Ben şimdi aynı şekilde kingston hyperx 2400 mhz cl15 8 GB ram alsam uyumlu çalışırlar mı? Farklı forumlarda görmeme rağmen pek tatmin olmadım...
Geri