lycio isimli üyenin son içerikleri

1. L

EKRAN KARTI SÜRÜCÜSÜ ÇÖKTÜ HATASI

İntel ırıs xe graphics en güncel sürücüyü kullanıyorsunuz diyor. Direct x 12
  2. L

Hiçbir ayar yapmadım ama sürücüyü kaldırıp tekrar yüklesem çözülür mü acaba
  3. L

bendede bir kere oldu o hata ama fps değerlerim düştü anlamadım
  4. L

çözebildi mi peki
  5. L

Bilgisayarı yeni aldım ekran kartı sürücüsü güncel son sürüm baktım
  6. L

Dün akşam valorant oynarken ekran kartı sürücüsü çöktü hatası aldım. Sonrasında oyunlara girdiğimde aldığım fps değeri yarı yarıya düştü bunu nasıl çözebilirim
  7. L

Laptop alıcağım sizce hangisi

araştırdım 1x8 yazıyor ram. İnternette Hp teknik servisi ile ilgili çok şikayet var gibime geldi nasıldır sizce teknik servisi bir sorun yaşarmıyım
  8. L

güzele benziyor sadece biraz ağır gibi geldi 2,40 kg birde ram ekleme şansım varmı acaba onu merak ettim
  9. L

https://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-15-3511-intel-core-i5-1135g7-16gb-1tb-ssd-15-6-windows-10-pro-tasinabilir-bilgisayar-fb1135u82n23-p-HBCV00001X6HGF?magaza=SANALDESTEK&&wt_gl=cpc.6802-IT.shop.camp6458424908adgr77966058715&ds_rl=1294343&gclid=EAIaIQobChMIvYCFzrK5-QIVjtnVCh1CnwFhEAQYASABEgK...
  10. L

Laptop önerisi 15 k ya kadar

1660660035 16 gb ram daha iyi olmazmı laptop için
  11. L

Laptop önerisi 15 k ya kadar

Yazılımla uğraşabileceğim Fazla ses yapmayan taşıması kolay pil ömrü iyi olan bir laptop arıyorum. Oyun olarak arada fm , tft tarzında oyunları oynarım. Parasına değecekse bütçeyi biraz daha yukarı çıkarabilirim
Geri