lyfie isimli üyenin son içerikleri

1. L

🔥İndirim Gratiste Tüm ürünlerde Net %50 İndirim

Evet burberry felan %50 olursa gerçekten düşer fiyatı ama kokuları hakkında bilgim yok maalesef
  2. L

🔥İndirim Gratiste Tüm ürünlerde Net %50 İndirim

Fiyatlar yükseltilmiş gibi dış fırçası almıştım onun fiyatı arttırılmış. %50 olunca aynı fiyata geliyor. Ama parfümlerde güzel indirim olacak gibi.
  3. L

❌İndirim Bitti! Lego Katana 💥100TL 💥 (min 1000 parçalı)

Bende de yeni hesap yok maalesef
  4. L

❌İndirim Bitti! Lego Katana 💥100TL 💥 (min 1000 parçalı)

Kaç lira vergi koyuyor?
  5. L

❌İndirim Bitti! Karakterleri Yandan Baskılı Şık PBT Keycaps 133 Adet 72,52₺ + vergi Aliexpress

Tamamdıe teşwkkür edwrim. Peki low profile için öneriniz var mı
  6. L

🔥İndirim Temudan yeni kullanıcılara 3000TL Kupon paketi + %30 ek indirim fırsatı!

Machenike g5 pro hocam. Yanına 29 lira da bir şey ekleyince 906 liraya denk geldi
  7. L

🔥İndirim Aliexpress ChoiceDay indirimleri

@ Çok teşekkür ederim. Maks 900'e çıkabilirim o yüzden ben de sanırım g5 tercih edeceğim
  8. L

🔥İndirim Temudan yeni kullanıcılara 3000TL Kupon paketi + %30 ek indirim fırsatı!

Arkadaslar davet ettiginiz kisiler para harcarsa size 100tl geliyormus ben bizimkilere attim siz de bakin isterseniz. @GirayHan hocam sana da tesekkurler gamepad cozdum senin sayende https://www.temu.com/affiliate_account_activity.html?redirect_count=1
  9. L

Tam anlayamadım hocam beğenmediniz mi yani @Xrosen1
  10. L

Hocam fiyatına değer mi sizce. Bu nasıl sizce https://a.aliexpress.com/_oDFucaQ 1719071391 1719071524 Bir de satmak gibi bir planınız var mı
  11. L

Gamepad öneriniz var mı acaba?
  12. L

❌İndirim Bitti! Gratiste Tüm ürünlerde Net %75 İndirim

Sadece Calvin Klein kalmis high-end olarak o da 2500 den 600 kusure iniyor
  13. L

🔥PUBG maçta ilk 20 ye gir 500G coin 2 key = 1 dolar🔥

Tamamdir bir yeniden baslatayim oyunu Tekrar ac kapa yapinca duzeldi tesekkurler
Geri