lyiafpsz isimli üyenin son içerikleri

1. lyiafpsz

İPHONE 16 YD ALMAK MANTIKLI MI?

cok tesekkur ederim hocam sagolun
  2. lyiafpsz

Valla suan butcem tam belli değil ogrenciyim zaten sadece kafamda bir plan kurup o plana yönelik adım atmak için açtım konuyu butcem en fazla 35 civarinda olur daha üstüne çıkamam yani ne kadar az olursa o kadar iyi olur. butcem dusuk oldugu icin YD tarafina yoneliyorum ve YD almak istiyorum...
  3. lyiafpsz

Tamamdir hocam teşekkür ederim destek icin 🫶🏽
  4. lyiafpsz

hocam 15 prodan memnunmusun elinde küçük duruyor mu fazla ?
  5. lyiafpsz

aynen tam olarak oyle hocam
  6. lyiafpsz

yalan haber olabilir mi bu çünkü dedigim konuyla çelişiyor yani
  7. lyiafpsz

hocam tamamen engellerse yurtdışında yaşayan vatandaslar ulkeye tekrar gelince tekrar telefon almak zorunda kalcaklar oyle bizi olmaz bence
  8. lyiafpsz

anladim hocam sağolasın öneri icin
  9. lyiafpsz

nasıl olabiliyor ki hocam acaba yurt dışına ciktiginiz icin sıfırlanıyor muydu süre?
  10. lyiafpsz

önerilerin icin cok cok tesekkur ederim hocam o zaman duz 16 serisi degilde 16 pro yada 16 pro max serisini inceleyecegim. peki düz 17 hakkinda ne dusunuyorsun?
  11. lyiafpsz

tamammdir hocam degerlendirecegim tesekkurler öneri için
  12. lyiafpsz

ablamdada 13 modeli var bir seneye yakin suredir kullaniyor daha kasma donma olmuyor. zaten beklediğim sure 7 8 gibi degil hani en azindan 2 sene gibi bir sure icinde kasma donma olmasin beni yormasin telefon yeter yani
  13. lyiafpsz

anladim hocam tesekkur ederim 1777744271 hocam valla xiaomiden kaçmaya çalışıyorum o yuzden hani kac sene kullanirsam kullanayim kasmayacak beni yormayacak bir telefon olsun diye iphone tarafina kaydim cunku bikactane samsung kullanmistim cok yeni modellerinden olmasada bir sure kasmalar...
  14. lyiafpsz

hocam peki her sene ucretsiz sekilde mi yenileniyor bu kullanim hakki yoksa imei atilmasi gerekli mi her sene?
  15. lyiafpsz

hmm yani hocam ben suanda gidip kutusu açılmamış bir yd cihaz alırsam 8+8 den mi yararlanacagim? Ya da 4+4 den yararlanacaksam mesela 2026 nın ocaginda hatti takarsam 8. ayda telefonun kullanimi kapanacak ve 2027 nin ocak ayında tekrar kullanima acilacak dogru mudur? 1777743662 hayirli olsun bu...
Geri