Lykia4380 isimli üyenin son içerikleri

1. L

İşlemcim max 5.4 ghz olarak aldım ama 2.2 ghz gozukuyor

ilk aldıgımda full hd de yururken falan 800 fps veriyodu suan duvara bakıyorum 500 u zor goruyo
  2. L

Bilgisayar Toplamak İstiyorum

https://www.incehesap.com/magic-gold-tavsiye-sistem-fiyati-62721 hocam su tarz bisey fazlasıyla isini gorur kendin topladıgın fiyat farkı cok olacagını zannetmiyorum ben olsam ugrasmazdım yani ekran kartını msi istemenin ozel bi nedeni varmı
  3. L

Birini seçmem lazım yardım eder misiniz

kanka rahatlık onemliyse kesin nova 5 al bence barracuda x de direk kulaklık yuku kafa ustune veriyor uzun kullanımda rahatsız edr ben jblin kuloaklıgını kullanıyorum dısarıda vs barracudadan daha hafif ama fena agrıtıyo
  4. L

muhtemelen attıklarından cok daha rahattır kumas bandı var kafana cok yuk binmiyo cok rahat
  5. L

oyundayken kontrol ediyorum surekli yuzde 35 40 unu kullanıyo max
  6. L

kankam hic bilmiyorum ama hic ısınmıyo muhtemelen 50 leri gecmiyo
  7. L

kanka nova 5 de alabilirsin itopyada indirimde suan 5.5k ya dusuyo kullanıyorum cok memnunum
  8. L

Merhaba monster tulpar t6 v3.7 modelini kullanıyorum ve icerisinde i9-13900HX islemcisi var max 5.4 ghz olarak aldım fakat temel hızı 2.2 ghz olarak gözukuyor bunu gorunce temel hız yazdıgı ıcın normal geldi fakat ornegın valorant oynarken kontrol ediyorum 3 ghz leri gecmiyor bunun nedeni nedir...
  9. L

Laptop Alıcam Acil Yardım

bunun muadil msi 97k reis bunda bide 10k hediye var 75 e geliyo gibi bisey
  10. L

Laptop Alıcam Acil Yardım

Beyler selamlar okulumdan dolayi istemesemde masaustunden dizustune dondum masaustundeki performanstan cok dusmek istemiyorum bunu goz onunde bulundurunca monster fiyat ve taksit acisindan cok cazip geldi fakat sordugum teknik personeller isinma sikintisi oldugunu soyledi hala boyle bisey varmi...
Geri