Peki suncular iyi mi? valorantta frankfurt ta 40 - 45 ping alıyordum aynı değerleri alırmıyım.
Parası önemli değil benim için oyundan zevk alsam yeterli.
Uzun zamandır valorant oynuyorum ve valorant toxicler olmadığı sürece gayet başarılı ve güzel oyun. Ama bir yerden sonra hep aynı karakter hep aynı harita ben baya sıktı . R6 güzel görünüyor fakat verdiğim para ya değermi oyunun serverleri nasıl ve oyun diğer oyunlara göre zormu?
Daha önce hiç yapmadıysan kendin takma bence daha önce iphone 6 için bataryasını değiştirecektim eski bataryanı yapışkanını sökemediğim için bataryayı patlatmıştım baya ısınmıştı ve pis koku geliyordu batarya biraz sıkıntılı bilen kişiden yaptırsanız daha iyi olur.
Konuyla alakasız ama ben witcher serisine başlamak istiyorum fakat Witcher ın ilk oyunun grafikleri günümüz için kötü geliyor malesef witcher 3 den direk devammı etmeliyim?
Bende Telkotürk denilen firmaya geçtim bendede aynı sorun vardı yıllardır Vodafone net kullanıyordum hiç sorunum yoktu gayet hızlı pingim baya düşüktü Vodafone net fiyatlara zam yapınca telkotürk çok ucuz bir fiyata hizmet veriyordu alınca bin pişman oldum bukadar mi kötü internet olur 50mb...