Lynchwu isimli üyenin son içerikleri

1. L

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege alınır mı?

Peki suncular iyi mi? valorantta frankfurt ta 40 - 45 ping alıyordum aynı değerleri alırmıyım. Parası önemli değil benim için oyundan zevk alsam yeterli.
  2. L

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege alınır mı?

Uzun zamandır valorant oynuyorum ve valorant toxicler olmadığı sürece gayet başarılı ve güzel oyun. Ama bir yerden sonra hep aynı karakter hep aynı harita ben baya sıktı . R6 güzel görünüyor fakat verdiğim para ya değermi oyunun serverleri nasıl ve oyun diğer oyunlara göre zormu?
  3. L

4 pinlik fan girişine 3 pinlik kablo takılır mı?

Tabikide çalışır.
  4. L

Çözüldü✓ İphone 7 batarya önerisi?

Daha önce hiç yapmadıysan kendin takma bence daha önce iphone 6 için bataryasını değiştirecektim eski bataryanı yapışkanını sökemediğim için bataryayı patlatmıştım baya ısınmıştı ve pis koku geliyordu batarya biraz sıkıntılı bilen kişiden yaptırsanız daha iyi olur.
  5. L

telefonu gece şarjda bırakmak zararlı mı

heryerde aynı cebabı alıyorum peki telefon açık bir şekilde kalsa 99 a düşüp sarj alıp tekrar 100 yapsa sürekli yine zarar veriyormu.
  6. L

Çözüldü✓ 144 hz alamama sorunu

Hangi kablo ile ekran görüntü aktarım sağlıyorsunuz?
  7. L

Yardım Witcher 3 ölmeyen yaratık

Konuyla alakasız ama ben witcher serisine başlamak istiyorum fakat Witcher ın ilk oyunun grafikleri günümüz için kötü geliyor malesef witcher 3 den direk devammı etmeliyim?
  8. L

internet kutusu pişmanlıktır

Bende Telkotürk denilen firmaya geçtim bendede aynı sorun vardı yıllardır Vodafone net kullanıyordum hiç sorunum yoktu gayet hızlı pingim baya düşüktü Vodafone net fiyatlara zam yapınca telkotürk çok ucuz bir fiyata hizmet veriyordu alınca bin pişman oldum bukadar mi kötü internet olur 50mb...
  9. L

DONANIMARŞİVİ Forum üyeleri ne okuyor?

Yazılım Geliştirme 11.sınıf lise 3.
  10. L

Öneri ÇEKİLİŞ "MIRROR OF LIFE" HEDİYE (AÇIKLANDI)

Katılıyorum.
  11. L

Yardım telefonuma rom atmaya çalışırken kitlendi

Tekrar rom atmaya çalış.
  12. L

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

cpu: Ryzen 5 5600X anakart: ASUS PRİME B550M - K ram: Hyprex Furry ddr4 8GB x 2(dualchanel) gpu: Gamemaster rtx 3060TI ssd: kioxia 500gb m2 ssd Kasa: Vento Vg15FE kasa+PSU Fiyat: 13999TL
  13. L

Modeminizi sürekli açık mı tutuyorsunuz ?

Elektrik kesilmediği sürece açık.
  14. L

Öneri RX 6500 XT 22.8.2 güncellemesi yapılmalı mı?

Evet yapmalısın bence AMD nin yazılımsal sorunları var umarım düzeltmişlerdir bu güncelleme ile.
Geri