Lynex34 isimli üyenin son içerikleri

1. L

Tecno Spark 20 Pro Kaç Yıl İdare Eder

Bunu görmüştüm ama bütçeyi aşıyor yine hocam bu arada rahatsız ediyorsam kusura bakmayın
  2. L

Peki bu fiyata hangi samsungu önerirsiniz veya Redmi Note 12 Pro ne kadar idare eder
  3. L

Redmi Note 12 Pro 1742719093 Bu fiyat aralığında hangi samsungu önerirsiniz
  4. L

Şuan alsam kaç sene idare eder beni şuan 3-5 yıl idare edecek telefon almam lazım ama Redmi Note 12 pronun performansını beğeniyorum
  5. L

Teşekkürler öneri için ama kaçak düşünmüyorum 1742718371 Bütçe 12000 veya maximum 12500
  6. L

Tamam hocam sağol başka öneriniz var mı
  7. L

3-4 yıl idare eder mi abartı mı oldu biraz
  8. L

eFootball belki Pubg ve Fc Mobile
  9. L

Merhaba önceki konuda Tecno Spark 20 Pro Alınır Mı diye sormuştum onu almayı karar verdim hem bir arkadaşım 10 Pro modelini kullanıyor memnun hem fiyatı makul hem bulunması kolay normalde A34 alacaktım ama onu bulamadım ve bunu almaya karar verdim alsam ne kadar süre götürür beni çoğunlukla oyun...
  10. L

Tecno Spark 20 Pro Alınır Mı?

A35 bütçeyi çok aşıyor hocam yinede sağol
  11. L

Teşekkürler öneri için ama ben bu telefonun tasarımını hiç beğenmiyorum yine de teşekkürler başka öneriniz var mı
  12. L

Merhaba 12000 TL bütçeye bu telefonu buldum iyi midir ve beni kaç yıl idare eder? Oynayacağım oyunlar: eFootball, belki PUBG Mobile ve FC Mobile, kamera önemli.
  13. L

11000-12000 Arası Bütçe İle Alınabilecek Telefon Önerisi

Merhaba, başlıktaki gibi bir bütçem hangi telefonları önerirsiniz?Ben Redmi Note 13,Redmi Note 12 Pro, Samsung Galaxy A34,Redmi Note 13 Pro gibi telefonları buldum bunlardan birisini önerir misiniz? Oynayacağım oyunlar:eFootball,Fc Mobile,belki Pubg Mobile gibi oyunlar oynayacağım.
  14. L

Bedava Oyun Tavsiyesi

Teşekkürler 1741532678 Teşekkürler
Geri