LynixW isimli üyenin son içerikleri

1. L

BİOS VE açılma ekranında bozulmalar

hocam sorun monitördeymiş başka bir monitörle denedim sorun çözüldü, sizce ne yapmamı önerirsiniz garantisi devam ediyor yollayayım mı?
  2. L

selam hocam marka model MSI G274QPF QD IPS
  3. L

Selamlar BIOS ekranında ve PC açılma esnasında bu tarz ekranda bozulmalar meydana geliyor ancak PC açıldıktan sonra ki zamandan sonra herhangi bir sorun olmuyor. Nedeni nedir ve sorun anakart mı yoksa ekran kartı mıdır? Cihazların garantisi devam ediyor eğer garantiye yollarsam bir sonuç alır...
  4. L

8+8 toplam 16 GB RAM takılı ancak sistem 8 GB olarak çalışıyor

hayır hocam kontrol ettim ilk taktığım gün gibi zaten durduk yere oldu
  5. L

8+8 toplam 16 GB RAM takılı ancak sistem 8 GB olarak çalışıyor

3 4 gün önceye kadar her şey sorunsuzdu, bir oyunda birçok kez crash vermesi ve düşük sistem belleği hatasını aldıktan sonra görev yöneticinden RAM kısmına bakınca 8 GB olduğunu gördüm. Ayrıca RAM'ler uyumsuz falan değil 2'si birlikte geliyordu zaten. Neden olabilir ki aniden olması garibime...
  6. L

Rtx 3060 12 GB + ryzen 7 5700X sistem toplamak istiyorum parçalar uyumlu mudur?

İşlemci: Ryzen 7 5700X. Ekran kartı: ASUS GeForce TUF RTX 3060 O12g V2 Gaming 12 GB GDDR6 192 bit 1882 MHz OC 2 HDMI ve 3 DP. Anakart: ASUS ROG STRIX B550-F Gaming Wi-Fi II AMD B550 soket AM4 DDR4 5100MHz(OC)MHz ATX Gaming. RAM: Kingston Fury Beast KF436C18BBK2/32 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz...
Geri