Lynrei isimli üyenin son içerikleri

1. L

Glorious XL Mousepad 134TL+Kargo

JamesDonkey JD450 Pro aldım 1 hafta önce, linki bu bakmak isterseniz çok bir fark var mı sizce bundan da alayım mı yoksa elimdeki gayet yeterli mi genellikle valorant oynuyorum.
  2. L

Aula S6 Wireless Alınır mı?

1500₺ bütçem var, internette gezinirken kendime en uygun olarak bunu buldum. Zaten aradığım tek şey kablosuz ve hafif olmasıydı, şu anda kullandığım kulaklık baya bir kulağımı sıkıyor. Siz ne düşünüyorsunuz kulaklık hakkında tık hızı kupon ile alınır mı sizce ? Kulaklığın Linki Kulaklığa ait...
  3. L

Pazarama bit pazarı kalitesindeki alışveriş deneyimim.

Selamlar, bugün sizlere Pazarama sitesinde yaşadığım mağduriyeti anlatmak istiyorum. İstiyorum ki siz de bu siteden alışveriş yapmadan önce 2-3 kez düşünün. -İlk alışverişimle başlayalım, akakce'den test kitabı arattığımda diğer sitelere oranla çok fazla bir fiyat farkı olmasa da en ucuzu...
  4. L

❌İndirim Bitti! Connectgame indirimleri

Evet bana da 3 gün önce ulaştı harika mouse. Kargo meselesi sürpriz oldu tabi ama olsun o kadar :)
  5. L

❌İndirim Bitti! Connectgame indirimleri

xm1r yerine xm1 göndermezler değil mi? Mağaza hakkında iade için sorun yaratıyorlar dendi uğraşmak istemiyorum her ne kadar bu fiyata xm1 de çok iyi olsa da mouseum var zaten.
  6. L

xx

aaaaaaadwqewq
Geri