Lynwood_ isimli üyenin son içerikleri

1. L

Yurt Dışından Dijital Ürün Ödemesi Alma

Selam, yurt dışına dijital içerik satıcılığı yapacağım ama bunu hangi site üzerinden yapacağımı kestiremiyorum. Shopier yurt dışından ödeme kabul etmiyormuş anladığım kadarıyla. Daha öncesinde Beacons.ai sitesinden ürün satıcılığı yapabiliyordum, sonradan Türkiye'de bildiğiniz üzere yasaklandı...
  2. L

Tiktok'da görüntülenme alamama

Arkadaşlar, merhaba. TikTok'da içerik üretmeye başladım. 1. 2. 3. ve 4. videoda problem yok, sonrasında video attığımda görüntülenme alamamaya başladım. Bunun sebebi ne olabilir? Videoları seri seri yüklüyorum, bir günde iki veya üç video attığım bile oluyordu.
  3. L

Çözüldü✓ Razer Essential takılma sorunu

Selamlar. Razer Essential'a sahibim. Normal bir şekilde kullanıyorken bugün şöyle bir sorunla karşılaştım, imleç kendi kendine sağa ve sola gidiyor. Arada da köşelerde takılı kalıyor. Takılı kalmasının ardından da, imleç hareketleri tersine dönüyor. Açıkçası daha önce böyle bir şey yaşamadım...
  4. L

American Megatrends hatası alıyorum

BIOS pilinin bittiğini bilmiyodum. Normal bir bilgisayarcıdan alınabilir mi yoksa her anakarta özel bir pil mi var?
  5. L

American Megatrends hatası alıyorum

Selam, bugün bilgisayarı bi açtım ve bu önüme geldi. Sebebi nedir bileniniz var mı? Daha önce hiç karşılaşmadım. F1 bastığımdan sonra da BIOS'a atıyor ve oradan da F10 basarak çıkış yapıyorum. Bilgisayarı kapattıktan uzun bir süre geçtikten sonra da tekrardan bu hata önüme geliyor.
  6. L

Çözüldü✓ 60hz monitörümü 165hz ile kullanmak

Tamamdır, deneyeceğim. Yorumlarınız için teşekkürler.
  7. L

Çözüldü✓ 60hz monitörümü 165hz ile kullanmak

Başlıkta görüyorsunuz zaten. Yedekte duran 60Hz bir monitöre sahibim, bu monitörü 165Hz ile kullanabilir miyim? İkinci bir monitör olarak.
  8. L

Asus TUF VG24VQE 165Hz 1ms görüntü kayması

Merhaba, birkaç ay önce yeni bir monitör aldım ve oyunlarda veya programlarda yukarı aşağı yaptığım zaman baktığım yerin arkasından bir gölge kayıyor. Buna tam olarak nasıl bir isim veriliyor bilmiyorum, ondan gölge diyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Asus TUF VG24VQE 165Hz 1ms
  9. L

Çözüldü✓ GTX 1050Tİ Çift ekran olur mu?

Selam, GTX 1050Ti ekran kartı kullanıyorum, çift monitör kullanmak istiyorum ama ekran kartı yorulur mu yoksa yorulmaz mı pek emin değilim. Çift monitörün ekran kartı performansına etkisi var mı?
  10. L

Çözüldü✓ Ryzen 5 3600x uyumluluğu.

O ekran kartı PCI-E 4.0 diye biliyorum, benim anakartım da 3.0 kullanıyor. Uyumlu olduğunu biliyorum ama tam performans alabilir miyim ki?
  11. L

Peki ekran kartı da almayı planlıyorum, RTX 2060'ı o işlemci besler mi? Onunla birlikte RTX 2060 benim anakartıma uyumlu mu, tam performans alabilir miyim?
  12. L

Çözüldü✓ RTX 2060 R5 5600x darboğaz yapar mı?

Merhaba, anakart modelim Asus Prime A320M-K ve RTX 2060 almayı düşünüyorum. Bununla beraber de Ryzen 5 5600x düşünüyorum. Bu ekran kartıyla işlemci darboğaz yapar mı, anakartım bu parçaları destekler mi?
  13. L

Selam, Ryzen 5 3600x almak istiyorum ama şu anki anakartıma uyumlu mu bilmiyorum. Şu anki anakartım Asus Prime A320M-K. İşlemci anakartıma uyumlu olur mu, veya önerebileceğiniz başka işlemci var mı?
  14. L

Bir ürünü aldığımız zaman değişim günü ne kadar?

Ürünü iade etmek için talep gönderdim, umarım güzel sonuçlanır. Ben evde değildim ama kardeşim üründe böyle bir şey var diyip fotoğraf gönderdi. Ürünü ilk aldığımda sağ üst köşede bant yapışıktı ve bant sağ üst köşede iz yapmış. Siyah veya beyaz ekrandayken sağ üst köşe sanki ölü pixel doluymuş...
  15. L

Bir ürünü aldığımız zaman değişim günü ne kadar?

İade etmeyi düşünmüyorum açıkçası, sadece değişim talep edeceğim.
Geri