Lynxen isimli üyenin son içerikleri

1. Lynxen

40-55k arası sağlam laptop önerisi

laptop arıyorum fıyat aralığım 40-55k arası, fazla olmazssa ıyı olur hem günlük kullanım hemde oyun için, önerileriniz bekliyorum
  2. Lynxen

Yeni sistemde pc anlık droplar yapıyor YARDIM

Exp açıksa kaptın düzelir bende sadece oyunlarda drop oluyodu exp yu kapatınca düzelmişti. Bide sıcaklık değerlerini kontrol et.
  3. Lynxen

Aorus Waterforce XII 360 sıvı soğutma lcd ekranı çalışmıyor

Onceden çalışıyodu sonra zaman zaman geç açılmaya başladı yanı pc açıyodum 30-45dk sonra kendı açılıyodu, son 3-4 gündü ldc ekran açılmıyo neden olabır kablolarını çıkarıp tekrar taktım ama değişmedi GCC yüklü.
  4. Lynxen

GRAVİX 5A SİSTEM OYUNDAN ATMA SORUNU

Ram frekansı ayarlayın, benim ram ler 7200mhz di forumdakiler 7800x3d işlemcinin 5500mhz kulanabıldığı soylemıştı fazladan frekans verince drop giriyomuş. Aslı varmı bilmiyorum ama, expoyu kapatınca düzelmişti expo 7200mhz e ayarlıydı önceden. Ek olarak eğer oyun çöktüğünde monitör kararıp...
  5. Lynxen

GRAVİX 5A SİSTEM OYUNDAN ATMA SORUNU

Bendede aynı sorun vardı expo yu kapatınca düzelmişti.
  6. Lynxen

Klavye, mouse, mouse pad alacağım bunlar iyi mi?

Tamamadır hocam teşekkürler 1759162101 1 ay önce yoktu tekrar stoğa getirmişler galiba
  7. Lynxen

kendi sitesinden alyorum, mouse dışarıdada aynı fiyat, mouse pad da o civarı, ekstra kargo ücreti çıkmasın diye
  8. Lynxen

Monitör çöküyor ve renkler soluyor

Hocam bu sorun bendede vardı bu sorun bende Ekran kartının güç soketin tam oturmamasından kaynaklıymış. Ekran kartını çıkarıp tekrar takın dedğimim gibi güç soketinide çıkarıp takın. sorun devam ederse güç soketinde sorun olabilir benim güç soketindeydi sorun. Ekran kartınız nedir?
  9. Lynxen

hybrid karar verdim, bazı kişiler klavyeyi önermemiş başka forumlarda siz ne düşünüyosunuz? iyi midir?
  10. Lynxen

Genlikle aim tarzı oyunlar oynuyorum, şuan elimde 150gr lık mouse var(makrolu mouse), pad uyduruk bi pad, aldığımda biraz alışmam gerekecek
  11. Lynxen

İlk defa klavye, mouse ve mousepad alacağım almışken adam gibi bişey olsun 4-5 yıl götürücek bişey olsun diye düşündüm şuan eşyalara kara verdim ama sizde sormak istedim sizce iyi mi?? Bıde Hybrid mi yoksa speed mi pad iyi.
  12. Lynxen

Ekran kartı Fanı dönmüyor sarı ışık yanıyor

PC temizledim ekran kartını çıkardım sonra yerine taktım PC açtım 1-2 tur Cs2 oynadım ve sonra kapattım, 1-2 saat sonra tekrar açmak istedim ama açılmadı bütün fanlar dönüyor ekran kartının fanları dönmüyor ve karın RGB sı sarı yanıp sönüyor ne yapmalıyım.Ekran kartı 5070ti
  13. Lynxen

Ekran gidiyor Fanlar %100 çalışıyor

hocam demin yine aynısı oldu. açtığımda Nvidia app geribildirim göndermemi istedi bu hatadan dolayı @İsimbulamajim
  14. Lynxen

deniyorum hemen.
  15. Lynxen

Anakart ->Aorus x870e elite İşlemcı-> 7800x3d Ekran kartı-> Galax 5070ti Psu-> Msi mag A850GL Ram-> T-force delta 7200mhz 32gb 16x16 Sıvı soğutma-> Aorus waterforce 360 XII
Geri