Beyler özetle parayla sahte resim sattım c2 adlı bir platformda benimle ilgili bildikleri tek bilgi adım soyadım ve iban. Davalık veya cimerlik olma durumum var mı yada panel vs.den ismim üzerinden bana sıkıntı yaratır mı? Kısacası başıma bela aldım mı?
%65 bursum var ama özellikle bu sene yapılan zamla gene de yüksek bir miktar. Öyle başarılıda sayılmam en azından ailemin yaptığı destek boşa gidiyor gibi hissediyorum, O söylediğim araba mevzusu elemanların 20klık ayakkabısı olması falan da baya moral bozucu bir şey. Boşa çabalıyormuşum gibi...
Arkadaşlar 11.sınıfım ailem beni özel okula gönderiyor ben de elimden geldiği kadar ders çalışıyorum allaha şükür durumumuz özel okula yetecek kadar iyi ancak o kadarda iyi değil. Tabi daha büyük dertler var ancak millet babasının mercedesleriyle bmwleriyle kendi mt05 motorlarıyla gelirken benim...
Engelledim ama link atmadı veya bilgilerimi istemedi sadece ingilizce bir şekilde your email account has been taken over dedi şüphelendiğim kısımda burası
Arkadaşlar akşam saatlerinde +1 numaralı bir arkadaştan email hesabınız alınmıştır tarzı bir mesaj geldi son zamanlarda numaramı şüpheli yerlere verdiğimi hatırlamıyorum direk linkine tıklamamı yada bilgilerimi vermemi istese içim rahatlar direk dolandırıcı derdim ama dahada mesaj atmadı...