lyraa isimli üyenin son içerikleri

1. L

Ghost of Tsushima siyah ekran

özelliklerden oyun içi arayüzü kapattım ama hala aynı durum devam ediyo
  2. L

Ghost of Tsushima siyah ekran

Arkadaşlar pencereli yaptım olmadı fsr 3 kapattım olmadı hz düsürdüm olmadı bunun bi çaresi yok mudur
  3. L

aj199 skatez bulamadım

teşekkürler
  4. L

aj199 skatez bulamadım

başlıkta da gördüğünüz üzere arkadaşlar aj199 mouse'a skatez almak istiyorum fakat hiçbir yerde bulamadım uygun tarzda skatez
  5. L

ajazz AJ199 alınır mı?

bende şuan aj199 kullanıyorum ama elim biraz büyük olduğu için parmağım kenarlardan taşıyor mouselerin 3d karşılaştırma sitesi var biraz araştırırsan bulabilirsin ordan şuanki mousen ile aj199u karşılaştırıp elinin boyutuna göre uyup uymayacagına bakarsan daha iyi olur senin için. onun dışında...
  6. L

windows oturum açılmıyor hatası

bu sabah bilgisayarı açtığımda bu hatayla karşılaştım ne yapsam da olmadı video izleyip regeditten yapılan çözümleri denedim hiçbir etkisi olmadı yeni profil açıp kullanmaya başladım ama çok rahatsız ediyor beni böyle olması herhangi bir çözümü var mı?
  7. L

Bu Sistem Alınır mı? Alınırsa Kaç TL'ye Alınır? i7 11700K - RTX 3060 12GB

rdr2 gibi hikayeli oyunları çok rahat oynatacak bir sistem
  8. L

Rampage Fury Z alınır mı? 200-300TL bandında mousepad önerisi.

porge mouse padlar denildiği kadar iyi mi?
  9. L

rampage furry z alınır mı

başlıkta da dediğim gibi 2. el yaklaşık 1. ay kullanılmış olarak sarı sitede buldum incelemelerine de baktım hoşuma gitti 800-900 lira civarında 2.el 0 farketmez bu mouseden daha iyi olan kablosuz mouse öneriniz var mı?
  10. L

işlemci fanı sığar mı?

Tamamdır teşekkür ederim :)
  11. L

işlemci fanı sığar mı?

apacer panther ramlerin markası
  12. L

işlemci fanı sığar mı?

şuanki stok fan birazcık baskı yapıyor ramlere sanırsam bunda herhangi bir sorun çıkar mı?
  13. L

işlemci fanı sığar mı?

gigabyte b450m k
  14. L

işlemci fanı sığar mı?

arkadaşlar işlemcim biraz fazla ısındığından dolayı stok fandan snowman t6 kule tipi fana geçmek istiyorum ama kasaya sığar mı bilmiyorum ve kasanın ölçülerini de bulamadım internette kasa: xigmatek diamond işlemci: ryzen 5 5500
  15. L

laptopta 2. ekran kartı var

değişen bir şey yok
Geri