lyrxreal isimli üyenin son içerikleri

1. L

Lisede İngilizce ile Ne Yapılabilir

%80i sosyal medyadan ve oyunlardan okulun fazla bir katkısı olmadı.
  2. L

Diğer konuyu açamadım sanıp yenisini açtım, kusura bakmayın silinmiyorda modların görmesi lazım
  3. L

En ucuz sprey boya nerden alınır?

Arif abim yaa
  4. L

9. sınıfım, ingilizce seviyem b2 c1 arası, ingilizce üzerinden neler yapabilirim yurt dışında çalışma vesaire nasıl olur? İngilizce ile lisede nasıl bir yol izleyebilirim.
  5. L

Lisede ingilizce ile ne yapabilirim?

9. Sınıfa gidiyorum, ingilizce seviyem b2 c1 arası, okuldaki tüm öğrencilere göre en iyi ingilizcesi olan benim, lisede bu ingilizce ile nasıl bir yol izleyebilirim onun için bir bölüm vesaire bir şey varmı? Yurtdışında çalışma gibi bir durum söz konusu olabilirmi? Tam olarak bilmiyorum bende...
  6. L

Bu ne anlama geliyor?

Bugün tekrardan baktım sıram 7 olmuştu şimdi bir daha baktım sıram 9 olmuş..
  7. L

Bu ne anlama geliyor?

Nakil başvurusu yapmıştım bu sabah gibi baktığımda okulun boş kontenjanı 11, benim sıram 36'ydı şimdi büyük ihtimal nakil onaylanıcak mı anlamadım
  8. L

Warzone Seviye Hatası

Merhaba Warzoneda neredeyse 1 aydır sürekli levelim 55 iken bir anda 10 oluyor bu sebeple wildcard kullanamıyorum nasıl çözebilirim
  9. L

CLOUDFLARE İNDİRDİKTEN SONRA ROBLOX YÜKLENMİYOR

cloudflare 1.1.1.1 warp indirdip robloxa girdim oyunu indire tıkladım oyun inme aşamasına gelmeden hata verdi cloudflarei sildim modemi kapatıp açtım sorun düzelmedi 1727413966 Yani nasıl dns ayarlarını eski haline getircem? 1727414041 .
  10. L

WİFİ AÇIK AMA İNTERNETE(TARAYICIYA)GİRİLMİYOR

Wifi ve modem açık olduğu halde wifi'a bağlandığım zaman tarayiciya oyuna hicbirseye girilmiyor hem bilgisayar hem telefonda yaşıyorum sorunu
  11. L

Vw Caddy kaça satarım

1.400'Den koy pazarlıkla 1.300'E sat
  12. L

Sizce hangi araba alınır

Hyundai tabiikide
Geri