Lysteria isimli üyenin son içerikleri

1. Lysteria

Asus tuf b750 750w psu'da 4070 super için 16 pin girişi varmı?

konu başlıkta yazıldığı gibi elimde https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-asus-tuf-gaming-750b-750-w-fiyati,1093721862.html güç kaynağı var ve 4070 super ekran kartı alacağım fakat PSUda 4070e bağlamak için 16pin girişi olup olmadığını bilmiyorum, bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim...
  2. Lysteria

4 Pinli fan bağlantısını Asus tuf B560M-Plus anakartın neresine takabilirim?

Konu başlıkta yazdığım gibi elimde 2 adet Arctic P12 PWM PST ACFAN00120A 4 pin girişli fan var fakat takabilmek için anakartımın üzerinde herhangi bir sys_fan göremedim, konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.. Takılacak fan: Arctic P12 PWM PST ACFAN00120A Anakart: Asus tuf...
  3. Lysteria

Asus tuf gt301 Fanlar çalışıyor fakat RGB çalışmıyor

Montajlamayı bitirdikten sonra fanlar çalışıyordu fakat rgb ışıkları hiçbirşekilde çalışmıyor... Kasanın üstündeki led düğmesine bassamda basılı tutsamda hiçbir işe yaramıyor, Montajlamasına baktığımda ise herhangi bir yanlışlık olduğunu göremedim herkesin doğru olarak yaptığı montajlama ile...
  4. Lysteria

Kasanın içine giren kahve dumanı

eminsiniz değil mi? çay veya kahve dumanından bir sorun çıkmaz?
  5. Lysteria

yok ilk defa oldu ve birkaç dakika durmuştu, teşekkürler yanıtınız için
  6. Lysteria

Evet biliyorum baya saçma bir soru fakat birkaç kişi şüpheye düşürdü beni, kasa fanları fanın önünde duran kahvenin dumanını bi miktar kasanın içine çektiğini düşünüyorum herhangi bir zarar gelmişmidir parçalara veya iler ki zamanlarda sorun çıkarır mı?
  7. Lysteria

Satın aldığım SSD sahte olabilir mi?

Yakında bende Elmacık satıcısından Kingston KC3000 1TB alacağım. Eğerki SSD Manager cihazı tanımıyor ( hiçbir bilgi vermeden ) ise sahtedir, eğerki ssdyi tanıyor ve bilgi veriyorsa orjinaldir. Tabi bu benim bilgim, araştırmakta fayda var
  8. Lysteria

Kingston kc3000 "Elmacık" Satıcısı güvenilir mi? sahte çıkabilirmi?

Hangi site ve hangi satıcıdan aldın?
  9. Lysteria

Anakartın arkasındaki pinler/iğneler yamuldu

Anakartın arkasında bulunan pinlerin/iğnelerin (ne dendiği hakkında bilgim yok) birkaçı yamuldu. herhangi bi sorun herhangi bi bozulma yaratırmı yoksa önemsizmidir?
  10. Lysteria

Gelen yanlış işlemciyi değiştirmelimiyim?

Valla aralarında öyle aman aman bir fark yok fakat yukarda bi arkadaşın belirttiği gibi faturada 12400f yazıyor ise garantide sorun yaşama ihtimalin yüksek. Arayıp bilgilendirmenden yanayım
  11. Lysteria

Kasa için fan önerisi

Uygun fiyatlı fakat soğutması yeterli olabilecek bir kasa fanı arıyorum, bildiğiniz veya tavsiye edebileceğiniz bi fan varsa belirtirseniz sevinirim. Benim gözüme çarpan şey bu oldu fakat ne kadar iyidir ne kadar kötüdür bilmiyorum...
  12. Lysteria

Hepsiburada ürün iadesi

Defalarca aradım fakat sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp geçiştirmeye çalışıyorlar.
  13. Lysteria

Hepsiburada ürün iadesi

HepsiBurada sitesinden yanlış bir ürünün siparişini verdim ve kargodayken iade talebi gönderdim ve kabul ettiler. Fakat para iadesi kartıma geçmesine rağmen paranın askıda olduğu görünüyor. hiçbir şekilde harcama yapamıyorum kullanamıyorum. en kısa sürede kullanmam lazım, tahminen ne zaman...
  14. Lysteria

Kingston kc3000 "Elmacık" Satıcısı güvenilir mi? sahte çıkabilirmi?

Hangi site ve hangi satıcıdan aldın?
  15. Lysteria

İşlemcinin PCIE 3.0 Olması M.2 SSD PCIE 4.0 özelliğini etkilermi?

Anakartın pcie 4.0 desteklemesi ( Asus TUF B560M-Plus ) yeterli olucağını sanmıştım.. Teşekkür ederim cevaplarınız için
Geri