M.Barisk isimli üyenin son içerikleri

1. M.Barisk

Yardım Sorun anakartta mı??

cpu altında yamuk pinler olabilir. 1766156109 soğutma bloğunu çok sıktıysan biraz gevşetmeyi dene
  2. M.Barisk

Fiber geldi hangi markayı önerirsiniz

şu anda hangi iss fiber bağlantı sağlıyorsa ona geçiş yapın
  3. M.Barisk

Türknet mi turktelekom mu

altyapı bakır kablo ise hiçbir fark olmaz
  4. M.Barisk

Beyler bayanlar nasıldır sizce fiyata göre.

kesinlikle 2x 32gb ramli bir sistem al ram kıtlığı devam edecek yeri gelir belki bulamazsın bile
  5. M.Barisk

Türk Telekom Fiber mi yoksa Türknet Fiber'e mi geçmeliyim ?

evet gigafiber var hatta gelen ekipler bile bahsetmişti.
  6. M.Barisk

Türk Telekom Fiber mi yoksa Türknet Fiber'e mi geçmeliyim ?

Herkese selamlar binamda türktelekom ve türknet fiber altyapısı var şu anda kablonet kullanıyorum ve akşama doğru ping artışları ve internette yavaşlamalar oluyor bu konuda kablonet'e ulaştım fakat yardımcı olmamak için ellerinden geleni yapıyorlar sorum şu türk telekom fiber iyi midir? ? çok...
  7. M.Barisk

Yardım R5 5600 R23 TESTİ DEĞERLERİ NORMAL Mİ?

uzun süre kullanım için kule tipi bir soğutucu almanız gerek işlemci çoklu çekirdekte sınır sıcaklığa ulaşmış
  8. M.Barisk

IPhone 13 4gb ram yeterlimi

Iphone 13 kullanıyorum gayet rahat ve hızlı oyun olarak sadece clash royale oynuyorum :D pil beni 1 gün götürüyor
  9. M.Barisk

Windows 11 Bütün simgeler yok oldu -YARDIM

custom bir mod indirdiysen olabilir veya bug olmuştur pc yi yeniden başlat
  10. M.Barisk

Çözüldü✓ 3070'de kalınmalımı 5070'e geçilmelimi?

4070 super kullanıcısı olarak 5070 1440p için sweetspot, 5070ti yukarısı garanti olur. istersede 5000 super serisini bekleyebilir ama fiyatlar hiç iç açıcı değil.
  11. M.Barisk

7500f oyunlarda fazla güç çekiyor ve ısınıyor

cpu %70 kullaniliyor oyun ici farkli yerlerde render ve npc ler yuklenirken islemci gucunden besleniyor :) Cyberpunk hem islemci hemde gpuyu buyuk olcude kullanan bir oyun. islemci sicakliklari guvenli derecelerde bu yuzden de boost atiyor 85w-90w a kadar cikiyor bu iyi birsey aslinda; dereceler...
  12. M.Barisk

7500f oyunlarda fazla güç çekiyor ve ısınıyor

sicakliklar normal ve guvenli seviyelerde bence eco modu acmana gerek yok bosuna fps kaybi yasarsin
  13. M.Barisk

Bu arıza ne tam olarak

öyle bir dene (takılan ramler aynı özellikte olsa bile farklı markalar. sistemde kararsızlıklar oluşturabilir)
  14. M.Barisk

Bu arıza ne tam olarak

1 uzun 2 kısa bip sesi bios'un ekran kartını tanıyamaması olduğu gözüküyor
Geri