Laptop aslında fena değil ama 40k tamir ücreti verilmez ayrıca sadece reballing için 40k istenilmesi resmen oha dedirtti asus'un kendi bayiisinden destek alıyordun değil mi ?
1770679944
yazmışsın ama emin olmak için soruyorum
1770680087
satıp üstüne para ekleyeceksen iyi bir laptop 60-70k dan...
izmir'de yaşıyorum bina yeniydi bakır kablo ile kablonet altyapısı vardı leş gibiydi akşma ping artıyordu videolar 240p'ye düşüyordu türknet gigafiber'e başvurdum ve başvurmamın ardından tam 2 ay sonra geldiler aktif ettiler mis gibi simetrik gigabit internet kullanıyorum
telefon 25w enerji çekiyorsa 25w ile şarj yap şarj sırasında telefonu kullanma çok ısınan bir telefonsa kılıfı çıkar batarya ısınırsa şişer ve ömrü gider kısaca batarya olabildiğince soğuk kalmalı
hocam taşlaşmış kurumuş termal macunları silip yenisiyle yeniledim yazmışsınız o fotoğrafta işaretlediğiniz yerler termal macun ise üstüne bir plaka oturtulup soğtumaya yardımcı oluyor sanırsam oraya da macun sürmeyi deneyin eğer yazdığınız gibi oradaki şey termal macun ise
her türlü input lag vs arada kaynamaması için en az 7800x3d öneririm kick, twitchte cs oynarken yayın açmayı denemiştim twitchte fark edilir kick'de ufak input lag araya giriyor
1768610885
sende eski nesil anakart ve işlemci var ekran kartında çok iyi değil benim önerim sırf cs oynayacaksan...