M.Barisk isimli üyenin son içerikleri

1. M.Barisk

❌İndirim Bitti! Sıfır SAMSUNG 4TB 990 PRO - 19k ₺ - Kutusuz

Hocam daha önce kullanılmışmı disk veya replika/yanlış ürün gelebilme ihtimali var mı ?
  2. M.Barisk

Laptop – Anakart Arızası Dendi, 40.000 TL Değişim Ücreti İstendi. Ne Yapmalıyım?

Laptop aslında fena değil ama 40k tamir ücreti verilmez ayrıca sadece reballing için 40k istenilmesi resmen oha dedirtti asus'un kendi bayiisinden destek alıyordun değil mi ? 1770679944 yazmışsın ama emin olmak için soruyorum 1770680087 satıp üstüne para ekleyeceksen iyi bir laptop 60-70k dan...
  3. M.Barisk

Türknet fiber hakkında bilgi

aktivitasyon süreci var sanırsam ama kutuyu koyduklarından 1 ay geçmiş diyorsun muhtemelen müracaat edip direkt fiber'e geçebilirsin kazı falan yok
  4. M.Barisk

Yeni sistem kurdum sürücüleri kuruyodum 2 tanesini bulamadım acil yardım

direkt asusun sitesinden indir driver kimliğinden aratmak yerine.
  5. M.Barisk

RETRO KONSOLU ÖNERİSİ

çipli nintendo switch alabilirsin 2.el
  6. M.Barisk

Çözüldü✓ Sıcaklık değerleri nasıldır? NVİDİA GeForce GTX 2060 Ryzen 5 3500x

tavsiye etmem kart sıcak çalışıyor hotspot ve vram değerleri yüksek bakımını kendisi yapıp sonra tekrardan kartın testini yapsın
  7. M.Barisk

RTX 5080 SUPER çıkacak mı?

amd veya nvidia olsun ben yeni seri çıkaracaklarından şüpheliyim :D
  8. M.Barisk

Yardım Adresime ne zaman fiber gelir

izmir'de yaşıyorum bina yeniydi bakır kablo ile kablonet altyapısı vardı leş gibiydi akşma ping artıyordu videolar 240p'ye düşüyordu türknet gigafiber'e başvurdum ve başvurmamın ardından tam 2 ay sonra geldiler aktif ettiler mis gibi simetrik gigabit internet kullanıyorum
  9. M.Barisk

Android DİKKAT ! Hızlı Şarj Bataryayı BİTİRİYOR!

telefon 25w enerji çekiyorsa 25w ile şarj yap şarj sırasında telefonu kullanma çok ısınan bir telefonsa kılıfı çıkar batarya ısınırsa şişer ve ömrü gider kısaca batarya olabildiğince soğuk kalmalı
  10. M.Barisk

🔥İndirim 28314 TL MSI THIN 15 i5-13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB 45 watt

ofis işleri ve küçük oyunlar için alınır mı ? veya önerebileceğiniz hafif ince bir laptop var mı ?
  11. M.Barisk

Ben bi halt yedim büyükmü küçükmü bilmiyorum

hocam taşlaşmış kurumuş termal macunları silip yenisiyle yeniledim yazmışsınız o fotoğrafta işaretlediğiniz yerler termal macun ise üstüne bir plaka oturtulup soğtumaya yardımcı oluyor sanırsam oraya da macun sürmeyi deneyin eğer yazdığınız gibi oradaki şey termal macun ise
  12. M.Barisk

❌İndirim Bitti! EXVEGA Harry Potter Hermonie XXL Mousepad (90×40) 299TL + Kargo

hocam düşmanıma bile aldırmam öyle diyeyim
  13. M.Barisk

❌İndirim Bitti! EXVEGA Harry Potter Hermonie XXL Mousepad (90×40) 299TL + Kargo

berbat bir ürün çarşaftan başka bir şey değil düz halı
  14. M.Barisk

Yardım CS2de EKRANDA SİYAH ÇİZGİLER OLUŞUYOR

nvidia denetim masasında herhangi bir ayar yaptıysan default'a al ve oyun dosyalarını doğrula
  15. M.Barisk

CS:GO 2 De Sabit 300 Fps Almam için nasıl bir anakart işlemci lazım (Yayın için)

her türlü input lag vs arada kaynamaması için en az 7800x3d öneririm kick, twitchte cs oynarken yayın açmayı denemiştim twitchte fark edilir kick'de ufak input lag araya giriyor 1768610885 sende eski nesil anakart ve işlemci var ekran kartında çok iyi değil benim önerim sırf cs oynayacaksan...
Geri