Bu model ve Tissot PRX, Rolex Datejust killer olarak bilinen saatlarden. Sıra beklemeden alınabilecek güzel bir otomatik saat. Özellikle sarı ve mavi versiyonlar en çok tutulanlar. Apple watch vs kullananlardan zaten bunları beğenecek zevk beklememek lazım.
Yalnız linkteki fiyatlar 18-19 k...
Razer Huntsman V3 Pro Oyun Klavyesi Kablolu Türkçe Q RGB Aydınlatma ile
Numpad ve Türkçe dizilim isteyen için Satıcısı vatan olan pazaryerlerinde indirim yapmış fiyat 7996 tl. Kablosuz olsa idi düşünürdüm ama kablolu isteyenler için fiyatı yine de iyi gibi sanki. Sizce Alınır mı.
400 kupon nereden alınıyor?
Hocam eski bir docsis kullanıcısı olarak herhangi bir router veya mesh sistem eşekten inip ata binme etkisi yaratacaktır. Bütçenize uygunsa gayet iyi seçenek. Eğer wi fi 7 önemli değilse deco setleri de iyi bir seçenek.
Bir tek 320 MHz yok. Onun haricinde Mlo özelliği filan var sanırım. Normalde Deco be25 takip ediyordum ama bunlardan iki üç tan alsan daha ucuz oluyor. Tek aklımda olan soru deco mesh ile easy mesh arasında performans ve kullanıcı deneyimi olarak çok fark var mı? Bir de TTKOM cihazı yerine...
Biraz apple ile diğer markaların (oppo, honor vb) karşılaştırması gibi olmuş. İnsanlar sadece üründeki malzemeye değil , biraz da marka değeri ve satış sonrası için ekstra para veriyorlar bazı ürünlere. Bana da logitech daha önce kaybolan ve eski model bir ürün için dongle yollamıştı...
Hava akışı için alta da iki fan takılırsa püfür püfür olur bence. Hava soğutma kullananlar için güzel tasarım. Marka zaten üst seviyede bir kalite sunuyor. ıvır zıvır RGB ile göz boyama yerine işini yapan firmalardan. Yalnız usb videoda 3.1 demiş ama sayfada 3.2 yazıyor oradan emin olamadım.