M-Q^GÖKTÜRK isimli üyenin son içerikleri

1. M-Q^GÖKTÜRK

Rampage HYDRA r6 alınır mı ?

daha mantıklı bir tavsiyesi olan olabilir diye sormuştum dostum
  2. M-Q^GÖKTÜRK

r6 plusda outemu swicth var ve onların pcb kalitesi r6dan daha düşük ikisi farklı model
  3. M-Q^GÖKTÜRK

niçin ?
  4. M-Q^GÖKTÜRK

ikinici el olarak kargo dahil 750tlye almayı planlıyorum durumu iyi duruyor red switch sizce alınır mı? sadece num paddeki 0 tuşunun switch'i kırıkmış
  5. M-Q^GÖKTÜRK

Yaşlı bir şahıs kendisine yer vermeyen protez bacaklı gencin üzerine oturdurdu

bak birde hala konuşuyor oturtamadımı süratına bir tane ağır tahriktende hiçbirşey gelmezdi başına
  6. M-Q^GÖKTÜRK

Anadolu lisesimi mesem mi

yerinde olsam mesem yada mtal giderdim artık üniversitelerin çıkardığı öğrenci sayısı eleman ihtiyacında çok daha fazla akıllılık et meseme git çok eleman açığı var piyada ilk 5 sene belki zorlanırsın ama sonrası çok rahat olur
  7. M-Q^GÖKTÜRK

Forum oyunu. O mu? Bu mu?

pirinç bir babadır bizim için Dönermi Kebapmı
  8. M-Q^GÖKTÜRK

Game Garaj klavye degişimi için 11.000 Lira istiyor

Klavyeyi söküp tinerle iyice temizleyin sonrasında fön makinesi yada varsa sıcak hava tabancası ile iyice kurutup geri takın
  9. M-Q^GÖKTÜRK

Game Garaj klavye degişimi için 11.000 Lira istiyor

Bas tineri """" başı açılsın birşeyi kalmaz
  10. M-Q^GÖKTÜRK

Istanbul 1+0 evde yaşanırmı

1+1 daha mantıklı hocam ama işe yakınlıkta önemli tabii ki
  11. M-Q^GÖKTÜRK

Pi = Kuran Mucizeleri 28

Pi sayısına dair ilk hesaplamalar, MÖ. 2000 yılında Babilliler tarafından yapılarak Pi sayısı 3.125 olarak bulunmuştur. Ancak Eski Mısırlılar, hesaplamalar sonucu Pi sayısını 3.143 olarak kullanmıştır. Plato ise, Pi sayısının 3.146 olduğunu hesaplamıştır. burada yazan bilgilerde ciddi hatalar...
  12. M-Q^GÖKTÜRK

Kış için bot önermenizi istiyorum (HELP)

hocam işçilik kalitesi çok şansa kalıyor kimisi mükellem memnun kalıyor kimi çok soru yaşıyor ama 6ay içinde direk değişim yapıyorlar o zaman sıkıntı çözülüyor benimki ilk aldığımda su geçirdi garantiye gönderdim iç astarı değiştirdiler
  13. M-Q^GÖKTÜRK

Yardım S25 mi s24+ mı yoksa iphone 13 mü?

13 değilde 16 ile s25 rakip öyle düşünün hocam s25 ile 13 çok çok mantıksız bütcede sıkınrı varsa s24 serisinede bakılabilir onlarda ip13ten üstün
  14. M-Q^GÖKTÜRK

Yardım S25 mi s24+ mı yoksa iphone 13 mü?

iphone 13u kafana eleyin hocam kaç yıllık telefon artık 24+ ile 25 arasında 25 daha kompakt s24+ daha güçlü gibi ama ben olsam aralarında s25 alırım hem daha güncel bir cihaz
  15. M-Q^GÖKTÜRK

Bu tarz pantolon önerisi

torbacı değilsen salla
Geri