M-Q^GÖKTÜRK isimli üyenin son içerikleri

1. M-Q^GÖKTÜRK

Pcx 125 mi - Jetx 125 mi

tabi pcx sorulması bile hatalı
  2. M-Q^GÖKTÜRK

Vectra B ( Uzay Kasa ) 1.6 Gl Alınır mı?

hocam marea için bir şey yazmamışsınız ama eğer dış görüşünün biraz patates olası sizin için çok sıkıntı değilse siena yerine tercih edilebilir arada baya bir konfor ve teknolojik fark var +mareaların 2001 sonralarının bazılarında 6 hava yastıklı versiyonlarıda var denk getirilirse bakılabilir...
  3. M-Q^GÖKTÜRK

Vectra B ( Uzay Kasa ) 1.6 Gl Alınır mı?

fiat marea bakılabilir o yılların opeleri genellikle sorunlu araçlardır elektroniğe geçiş dönemi nedeniyle
  4. M-Q^GÖKTÜRK

Bilgisayarım Piyasada Ne Kadar Eder

Toplam 17k yapıyor sahibinden de rx6600 sistemlerde en ucuz olan 16 zaten ondada a320 anakart var tüm sistem için fiyat istiyorum parça parça değil 1784126872 .
  5. M-Q^GÖKTÜRK

+agi 500gb ssd
  6. M-Q^GÖKTÜRK

Halı hazırda 2.5 yıl önce aldığım bilgisayarımı satıp laptopa geçmeyi düşünüyorum kutu fatura var garanti 5 ay önce bitti özellikleri şu şekilde R 5500 Xfx rx6600 Asrock B450m vdh 16 GB apacher panter 3200mhz ram FSP hyper 80 550w PSU Bitfenix light mesh kasa ne gibi bir eseri var bakımlarını...
  7. M-Q^GÖKTÜRK

Gta 6 80$ Olacak!

ne diyon ya
  8. M-Q^GÖKTÜRK

forumda sevdiğniz ama ban yiyen kişi

Forumda adam kalmadı la :D dinozorlar toplanma alanına dönmüş konu
  9. M-Q^GÖKTÜRK

Replika ayakkabı site önerisi

kaliteleri çok farklı değil hiçbiryerde
  10. M-Q^GÖKTÜRK

Bu sistemi nasil deniyebilirim?

elinde hiç malzeme yoksa birine denetmelisin güvendiğin bir bilgisayarcı falan olabilir
  11. M-Q^GÖKTÜRK

Lumberjack-Lotto koşu ayakkabısı kullanan var mı ?

bugün Flo outlet mağazasında lumaberjack elite serisi koşu ayakkabılarının bedavadan biraz pahalıya satıldığını gördüm normalde Nike pegasus trail serisi kullanıyorum fakat hem fiyatları çok çok yükseldi hemde geri dönüşümlü çok kalitesiz malzeme ile üretildiğinden çok çok dayanıksız hale geldi...
  12. M-Q^GÖKTÜRK

İşlemci Fanını Sökerken İşlemci Kaldı

çizer tam kuruduysa çizmeden çıkmaz
  13. M-Q^GÖKTÜRK

İşlemci Fanını Sökerken İşlemci Kaldı

bıcak ile hafif hafif çıkartın ince bir meyve bıçağı ile
  14. M-Q^GÖKTÜRK

Rampage HYDRA r6 alınır mı ?

daha mantıklı bir tavsiyesi olan olabilir diye sormuştum dostum
  15. M-Q^GÖKTÜRK

Rampage HYDRA r6 alınır mı ?

r6 plusda outemu swicth var ve onların pcb kalitesi r6dan daha düşük ikisi farklı model
Geri