M-Q^GÖKTÜRK isimli üyenin son içerikleri

1. M-Q^GÖKTÜRK

🔥İndirim TAOTRONICS TT-BH1122 BT 5.4 Kulakiçi Kulaklık 300 TL !

yani mümkünse çıkanız lazım hocam zaten çok para değiller
  2. M-Q^GÖKTÜRK

Kripto para dolandırıcılığı şikayet yardım

merhabalar değerli forumdaşlar sizlerden bir isteğim olacaktı bir süredir takip ettiğim üzere kripto para dolandırıcılığını meslek edinmiş bir grup bunların kullandıkları insta hesaplarından birisi bu birkaç tane daha hesapları ve telegram grupları var bunların Türkiye'de olduğunu tespit ettik...
  3. M-Q^GÖKTÜRK

Minecraft premium olmadan kullanılabilicek launcher önerisi

hocam asla ama asla korsan desteklemiyoruz (tlauncher)
  4. M-Q^GÖKTÜRK

🔥İndirim Sony WH-1000XM4S Gürültü Engelleme Özellikli Kablosuz Bluetooth Kulaklık 9269₺

xm4 mx5 kadar iyi değil ha tabi iyidir ama bu paraya almak mantıklı değil bir defa kulaklıktan ilk beklenecek şey ses kalitesi iyi seviyede değil
  5. M-Q^GÖKTÜRK

🔥İndirim Sony WH-1000XM4S Gürültü Engelleme Özellikli Kablosuz Bluetooth Kulaklık 9269₺

bu kulaklıkların anc'si ile yarışamaz 2000tl lik kulaklıktaki hocam yanlış bilgi vermeyelim
  6. M-Q^GÖKTÜRK

alınmaz hocam ses olarak beğenilmeyen bir kulaklık özellikle boğuk bir sesi var başka alternatiflere yönelmek lazım anc dışında bir özelliği yok
  7. M-Q^GÖKTÜRK

Snt marka Rx 580 Hepsiburada 3.890 TL - Alınır mı?

hayır bunlardan sakın almayın sahibindende ikinci el temizleri çok daha uguna bulunuyor max bütçe nedir 1742040942 rx580 bile olmayabilir
  8. M-Q^GÖKTÜRK

Render için 5800x3d mi 5900 mü

hocam 5800x3d den 2000tl daha ucuza 5950x var onu almasını söyledim mantıklımı 10kya gleiyor
  9. M-Q^GÖKTÜRK

sadece render 1741794067 yurtdışından alacağım burdan çok daha ucuza geliyor hocam
  10. M-Q^GÖKTÜRK

arkadaşım soruyor ben 5800x3d dedim hangisi daha mantıklıdır
  11. M-Q^GÖKTÜRK

Çok kilo almaya başladım napabilirim?

eat less, and more exersice
  12. M-Q^GÖKTÜRK

Etanol etil alkol nereden temin edilebilir

eczanelere sorun
  13. M-Q^GÖKTÜRK

Telefonu kırmadan bozmam gerek yardımcı olurmusunuz

kondasatörle bir şey olmaz ben şakasına arkadaşlara 1000v basıyorum