ben bir süredir yaz kış yazlık bir yerde yaşıyorum evet buralarda özellikle bu yıl herkesin işleri kesat ve işler baya kötüye gidiyor insanlarda hem para kalmadı hemde artık herşeye haddinden kat kat azla vermek istemiyorlar ama tek bir istisnası varki lüks mekanlar diyebilirim onlar tıka basa...
reis çok konuşmuşsun boş konuşmuşsun arkadaş doğru bilgi vermiş bilgisayarın fiyatı hakkından tek elle tutulur yani diyorsun zaten 10.000tl ediyor 4060 sistemin geri kalanı 5000tl mi sana göre ?
hoparlörden almak istediğiniz frekanslara göre bazı değerlerde kondansatörler ile filtreleme sağlıyorsunuz ve de yüksek kapasiteli kondansatörlerde anlık basslarda depolanan gücünde kullanılmasıyla daha tok basslar alıyorsunuz 470muF kondansatör basslarda iyi performans veriyor olmalı ama tizler...
malesefki kimse unutmaz muhtemelen hocam artık burada sohbet muhabette dönmüyor forum görevide 2020-2022 arası pandemide en iyi en sevilen forum burasıydı hep beraber aslında bayağı iyi bir ortam kurmuştuk gerek white ravens NACI rokie22 ve sayamadığım birçok üye vardı onlarla beraber ettiğimiz...
yok hocam bizim ortam gibi forum kalmadı artık sorunları herkes yapay zekayla çözüyor olan forumlarda genelde çok sıkı zaten tp tckly alan var oralarda bizim eski ortam gibi değil
pandemi zamanı çok aktif o zaman bayada donanımlı üyeler vardı sonra çoğunu banladılar saçma sapan çoluk çocuk foruma doldu şimdi teknik sorun yazmayı bırak sadece ezberden cevaplar veren üyeler kaldı ondan dolayı forum aktifliği düştü bende artık çoğu zaman girmiyorum
1784925424
hocam teknik...
hocam marea için bir şey yazmamışsınız ama eğer dış görüşünün biraz patates olası sizin için çok sıkıntı değilse siena yerine tercih edilebilir arada baya bir konfor ve teknolojik fark var +mareaların 2001 sonralarının bazılarında 6 hava yastıklı versiyonlarıda var denk getirilirse bakılabilir...