Merhaba! Daha önceden almış olduğum Kingston USB 3.2 64 GB USB belleğimin kronik ''Disk Yazma Korumalı'' hatasını vermesi üzerine ben de ilk önce diskpart ardından 6 tane program denedim, sonra sonuç vermemesi üzerine sinirlenip, 5 bin volt'a yakın bir voltaj verip yaktım, sonra hırsımı alamayıp...
Merhaba, forumlarda ve şikayet merkezlerinde Samsung'un S20 Ultra modeli için kamera odak sorunu olduğu belirtiliyor. Gelen güncellemelerden sonra bu sorun düzeltildi mi, yoksa hâla devam ediyor mu? Yardımcı olur iseniz sevinirim. Hâla sorunlu ise S21 alacağım.
Başlıkta da belirttiğim üzere elimdeki Note 8 Pro'yu (128) S9 (64+Exynos modeli) ile takas edeceğim. İki cihazın da sıkıntısı var, Note 8 Pro'nun ekran mürekkebi aktı ve arka cam değişti, S9'da ise kronik AMOLED yanığı var ve arka cam kırık (yaptırırım arka camı, sıkıntı yok). Ayrıca S9'da root...
Ekran kartınızın ve işlemcinizin termal macun değişimini yaptınız mı? Sıcaklık değerlerinden dolayı da sistem performans kısar, bu da droplara yol açar.
Bir şeyi bilmeden konuşuyorsunuz ya, bitiyorum bu huyunuza. Dandik güç kaynakları kullanırsanız her ekran kartında yaşarsınız bu durumu. Bizzat deneyimlemiş biri olarak söylüyorum. 3 yıldır AMD sistem kullanıyorum, bir kez bile hata ile karşılaşmadım.
Merhabalar başlıkta da belirttiğim üzere 15338 liraya bir sistem topladım, elimden geldiğince güzel, kaliteli markalar seçmeye çalıştım. Sizce nasıl?
İşlemci...
Ekran kartın 160W güç çekiyor, işlemcin ise 65W güç çekiyor, toplam 225W hadi 230 diyelim. Diğer Bileşenleri de sayarsak, bu güç kaynağı sana yetecektir. Zaten güç kaynağın asus'a ait, kaliteli bir şeye benziyor.
Ekran kartın 160W güç çekiyor, işlemcin ise 65W güç çekiyor, toplam 225W hadi 230 diyelim. Diğer Bileşenleri de sayarsak, bu güç kaynağı sana yetecektir. Zaten güç kaynağın asus'a ait, kaliteli bir şeye benziyor.
Devrede H07A32A1F Voltaj Kontrol entegresi var. Voltaj yükseltmesi için entegrenin giriş ya da çıkış yerlerindeki direnci değiştirerek voltajı yükseltirim diye düşünmüştüm, ama çok değişik bir devre yapısı var. Entegrenin ne girişine direnç gidiyor, ne de 12V çıkışına (SMD dirençler dahil)...