M14Ozdmr isimli üyenin son içerikleri

1. M

Monitörde sürekli artan çizgisel bozukluk var nasıl önüne geçerim?

tamamdır teşekkür ederim
  2. M

yok düzelmiyor 1754411466 gigabyte g24f 2 aslında garantisi hala duruyor ama belgeyi asla bulamıyorum
  3. M

Alttan başlayan görüntü kaybı ara ara artıyor dün kapattıktan sonra bugün açtığımda tekrar artmış neden olur nasıl çözerim?
  4. M

Asus TUF Gaming A15 FA507NVR mi yoksa HP Victus 16-R1057NT mi almalıyım

son zamanlarda o seride de görülmeye başlamış diye duydum bi kaç şikayet vardı
  5. M

https://www.trendyol.com/casper/excalibur-g870-1270-dfb0x-b-i7-12700h-32gb-ram-1tb-nvme-8-gb-ssd-rtx4060-dos-gaming-laptop-p-672187638?boutiqueId=61&merchantId=203702&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_list...
  6. M

asusdan devam ediyim o zaman en mantıklı o duruyor dediğin gibi teşekkür ederim yardımın için
  7. M

peki f/p anlamında bu fiyat aralıklarında daha iyi bir şey bulabilir miyim biraz baktım fakat en temizi asus gibi duruyo victusu beğenmiştim ta ki bu sorunla karşılaşana kadar ilerde böyle bir sorunda yaşamak istemiyorum. Victus ile aynı render performansını sağlayabilicek bir oyuncu laptobu...
  8. M

Tasarım üzerine bir bölüm okuduğum için render alırken hangisi daha iyi olur? Bir yandan da oyunlarda da iyi bir performans almak istiyorum. Victusun işlemcisi daha güzel fakat kronik hall sensör sorunu olduğuna dair bir muhabbet var. Belli bir süre sonra herkese sorun çıkarıyormuş bu...
  9. M

Yardım 750 TL ye kadar Klavye önerir misin?

Corsair k55 e bakabilirsin kanka
  10. M

MSI MAG ARTYMIS 242C Alınır mı?

O zaman hayırlı olsun şimdiden :)
  11. M

MSI MAG ARTYMIS 242C Alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B08R41FCWB?tag=akakceprime-21 Monitör kullananlar varsa nasıl güzel mi? hazır indirim varken almak istiyorum tavsiye eder misiniz?
  12. M

Hikayeli oyun önerileriniz

Beyond two souls oynayabilirsin Detroitin yapımcılarından güzel oyundur
  13. M

Şarkı Önerisi

Katılıyorum harbiden çok sağlam şarkı. Dinlerken düşünceye dalıyorsun ister istemez
  14. M

En Sevdiğiniz Şarkı?

eski raplere deniyor knk
  15. M

Türkçe Rap / Türkçe Drilller'e karşı neden böyle davranıyorlar?

knk öncelikle sözlerinde hiç bir anlam yok zaten bazıları şarkının yarısında marka sayıyor sözleri anlamlı değil. Sundlar fln birbirine benziyo hepsi aynı yani. Dinleyene bir şey demem fakat benim düşüncem böyle :)
Geri