M1ka1291 isimli üyenin son içerikleri

1. M1ka1291

Dönem tatili son hafta 5günlük izin yazdırma

mudur yardımcısı kadın ya sinirli olmaz sordugumda bana lokma bile verdiydi geldim diye :D
  2. M1ka1291

Öneri Arkadaşım geforce now üzerinden online oyunlarda hile yapıyor

onu nasıl yapıyor geforceden anlatabilir misin garip geldi
  3. M1ka1291

Dönem tatili son hafta 5günlük izin yazdırma

Bu son hafta pazartesiden cumaya kadar izin yazdırmak istiyorum müdür yardımcısına sorduğumda velin ile gelirsen olur dedi ama velimle gittiğim zaman bunun sebebi var mı diye sorarlarsa son hafta faaliyet haftası diye gelmek istemiyorum desem yazarlar mı yoksa bahane mi uydurmam lazım yazmaları...
  4. M1ka1291

Akne ilacı ve spor (kendime göre ağır)

spora hiç mi imkan yok etkisi olmadı diyenlerde cok var omega3 fln kullanarak dahada hafifletiliyormuş eklem ağrıları
  5. M1ka1291

Akne ilacı ve spor (kendime göre ağır)

5 ay önce doktor 20mg acnegen yazdı 2kutu 2ay sürcek şekilde o zaman antibiyotik tedavisinden cıktıydım ve sivilcelerim azdı ama yinede doktor yazmıştı sonra yine büyük komedon iz bırakan sivilce cıktı yağ dolu fln ama ben spora etkisi var diye acnegen kullanmadım aradan 5 ay gecti suan yaz...
  6. M1ka1291

Kola icmek Dht arttırıp daha iyi yapar mı

diyabet olunur kola seven biri değilim yüksek şeker almanın dht'yi arttırdıgı söyleniyor 3bardaktada baya şeker oldugundan diye
  7. M1ka1291

Kola icmek Dht arttırıp daha iyi yapar mı

dün 3bardak kola ictim yatmadan önce uzun zaman sonra sabah hayvan gibi bi ereksiyonla uyandım ve yarım saat inmedi nasılsa antremanımda cok iyi gecti her gün 1litre kola mı icsem fazla şekerden DHT artıp ondan dolayı sabah böyle oldugunu düsünüyom uzun vadeli zarar olur hormonlara kolada...
  8. M1ka1291

Gögüs günü overtrain mi oluyorum

gerçekten baya işe yaradı chest press machineyi gecen hafta yapmadım ve geçen hafta 6. tekrarı atarken bile zorlanırken bu sefer 8 9.tekrarda zorlandım yani 1haftada baya bi artış oldu bi daha ki hafta 75le giricem inşallah vücüt ağırlığımda 60ı bi geçse bench pressim efsane hızlı artıcak da o...
  9. M1ka1291

Gögüs günü overtrain mi oluyorum

arkadaşlar 3hafta öncesine kadar bench pressim bi kaç haftada 2,5kg arttırıyordum fakat 3hafta önce incline machine press yerine incline bench'e geçtim yani bench pressten sonra incline bench yapmaya başladım 3hafta önce bench presste 72,5kg ile 8 tekrar atabiliyorken son 2 haftadır 5 tekrara...
  10. M1ka1291

ASO yüksekliği ve kalp

sağ olun kafein sence normal zamandaki nabzınıda düzenli kullanımda arttırabilir mi kafeinden kaynaklı mı merak ediyorum 400 600mga kadar kullanıyordum spor günlerinde
  11. M1ka1291

ASO yüksekliği ve kalp

yaş 16 aktif spor yapmaktayım geçen dahiliye gittim muayene ettiler kadın kalbime baktıgında kalp ritmin cok hızlı spor yapıyormusun diye sordu yapıyorum diyince bu yaşta ağır spor yapmamalısın dedi ve ardından kan tahlili istedi kan tahlili değerlerimde aso harici bir problem yoktu ASO...
  12. M1ka1291

Gece erken yatmak mı toplam uyku süresi mi

2hafta önce melatonin supp bitti ondan beri gece erken uyuyamıyorum bende bittim düzeni sağlıyan oydu sanırım 1749923109 vallaha en iyisi o ama bende işler tersine döndü güneşle beraber uyuyorum düzen gitti bir gün sabahlıcam ve akşam 8 9 a kadar dayanıp nalları dikcem öyle düzelicek artık
  13. M1ka1291

Gece erken yatmak mı toplam uyku süresi mi

beyler vücüt geliştirme icin sizce toplam uyunulan saat süresi mi daha önemli yoksa gece erken yatmak mı
  14. M1ka1291

Acnegen kullanırken bodybuilding/fitness yapmak

doktor 2 ay 20mg ile acnegen başlayalım dedi acnegenin klavuzunda ilacla beraber ağır spor yapmamamız gerektiği yazıyor acnegen/zoretanin/aknetrent/roacctune gibi ilacları kullanırken spor yapanlar yaşadıklarını yazabilir mi güc düşüşü kas kaybı oldu mu ilacın testosteronu azalttıgı ve protein...
  15. M1ka1291

Zoretanin kullanılırken spor yapılır mı?

kral bende acnegen yazıldı 20mg 2ay ile başlayalım denildi spora bağımlıyım spor ile bu ilaç önerilmiyor senin 3 4 ay olmuş tedavin ne oldu ne bitti yazar mısın sporunda bi eksiklik güç kaybı kas kaybı oluştu mu
Geri