M3MOAP isimli üyenin son içerikleri

1. M

Anakartmı bozuk? Psu mu bozuk?

Elini tusta basilimi tutuyorsun ? Bana anakart arızası gibi geldi
  2. M

AMD FX 8350 rx 570 8gb

RX 550 nin yeterli FPS verebildiği oyunalr ise ryzen li sistem daha iyi olur
  3. M

Yardım Yeni Ram Pc Açılmıyor

am4 platformunda da 4 slot 3600 mhz deneyin gene çalıştırmayabilir. desteklemiyor çünkü yüksek frekans için CUDIMM bellek şart. 2 slot en garanti yöntem 4800 mhz üstü çalışmaması normal 4 slotta. işlemcinin slikonu aşırı kaliteli olması lazım ve bellek kontrolcüsü etkeni de var
  4. M

Laptopa ram taktım ve bir süre sonra bilgisayar kapanıyor ve tekrar açılıyor

ram testi ben yeni taktığın ram in sıkıntılı olmasından şüphelendim
  5. M

AMD FX 8350 rx 570 8gb

ileride sistem güncelliyeceksen ryzen 3 lü sistem daha iyi olabilir anakart değişimine gerek kalmaz. hangi oyunları oynuyorsun ? rx 550 yeterli değil günümüzde sistem değişimi yapmayacaksan fx 8350 rx570 sistem daha iyi olur
  6. M

AMD FX 8350 rx 570 8gb

işlemci soğutucusu iyi değilse çok kafa ütüler baştan belirteyim. ryzen li sistem bulabilirseniz her türlü ryzen 3 işlemci bile bundan iyidir
  7. M

4K EDİT + RENDER İÇİN HANGİSİ?

9950x
  8. M

Yardım PSU olarak ne almalıyım?

Ben o bomba kitini patlattım geçen sene soketten ark duymadığın sürece kullan dememin sebebide bu açıkçası şuan kutusunda yatiyor
  9. M

Yardım PSU olarak ne almalıyım?

soketten ark (cızırtı) duymadığın sürece kullanılabilir bir power
  10. M

BATTLE-AX B650M-PLUS WIFI V15

https://forum.donanimarsivi.com/konu/colorful-b650m-ram-uyumlulugu.1092399/#post-9806677 zannedersem buydu arkadaş
  11. M

BATTLE-AX B650M-PLUS WIFI V15

güvenmemelisin daha dün 2 kullanıcı bu anakart ile ilgili ram sorunu başlığı açtı. kendim de kullanıyorum colorful gaming frozen x570m önermiyorum yazılımı kötü
  12. M

Çözüldü✓ Colorful Battle-Ax B650M-Plus V15 Wifi Sıcaklık Sorunu

oyunlarda kasmanın birçok sebebi var bir de msi afterburner üzerinden kontrol et sıcaklıkları. benim i-game center doğru gösteriyor. o mavi uygulamanın bilgilerinden hangi sensörü baz aldığına bakman lazım sıcaklık mevzusu için
  13. M

Çözüldü✓ Colorful Battle-Ax B650M-Plus V15 Wifi Sıcaklık Sorunu

farklı sensör verilerini okuyorlar büyük ihtimal ile çözüm konusunda bilgim yok
Geri