Normal oyunlarda o kadar dereceyi görüyosa normal değildir bende i5 12400F var kasam mesh te değil 60 65 derece görüyom i3 12100F i soğutması zorda değil yani
Beyler 6 7 yıl önce gamepower warlock aldım 200 tl ye halla kulanıyom o zaman alırken 2 yıla bozulur yenisini alırım diye düşünüyodum ama şuan her tuşu basıyo ışıkları bile yanıyo
ve birgün değiştircek olursam klavyeyi gamepower alınır mı? yine sizce
Beyler eskisi kadar pc araştırmıyom yani yeni nesil amd ile intelleri çok araştırmadım
ama videolarda fln görüyom core ultra serisine iyi diyolar sizce ?
TOSHIBA-TR200 : 240,0 GB
Çalışma süresi : 29899 saat
Sağlık %19
ST1000VX005-2EZ102 : 1000,2 GB Harddisk
27416 saat çalışma süresi
KIOXIA-EXCERIA PRO SSD : 1000,2 GB
Çalışma süresi 6160 saat
%93 sağlık durumu
peki ben mesh kasa ve psu alana kadar şuanki güncel psu kaldırır mı alacağım ekran kartını
ve daha kaliteli psu varsa onlarıda önerebilirsiniz 5 bin 4 bin arası
Beyler Ekran kartı alcam rx 9060 xt asus dual Kulandığım Psu ya coğu kişi canlı bomba diyo
psu almayı düşünüyom sizce linkteki alınır mı? https://ncrgame.com/p-3142-msi-psu-mag-a650bn-650w-gpu650v-power-supply.html
Ve ekran kartını ilk önce almayı düşünüyom eski ekran kartını satıp hem mesh kasa...
Powerboost hıve 80 plus 650w çoğu kişi canlı bomba diyo yıllardır kulanıyom bi sorun yaşamadım ama şimdi ekran kartını alıpta tüm sistemi bozmakta istemem yani
beyler Rx 9060 xt asus dual almayı düşünüyodum 23 bine ama 3 4 günönce vatan bilgisayar a gittim thrustmaster t300s vardı deneyimlik aşırı iyi bi direksiyondu
Mantıken Ekran kartı almak daha iyi tabi
ama zevk açısından Direksiyon seti ap ayrı bişe sizin önerileriniz nedir sizce ?
İnternette...
kral hikaye oyunlarını çok sevmiyom rdr2 yi fln oynadım ztn far cry ın tüm serisini oynadım call of duty modern warfare 4 te oynadım sons of the forest oynadım outlast 1 outlast 2 outlast trials oynadım fivem oynadım mount and blade warband oynadım bannerlord oynadım cities skylines oynadım...