M50B28 isimli üyenin son içerikleri

1. M

🔥İndirim Altınyıldız Soğuk Geçirmez Sweatshirt Polar 3'lü Alımda Adet 317TL

Alacaktım %100 polyester gördüm vazgeçtim
  2. M

🔥🔥SONGMICS Oyuncu Sandalyesi, Yüksek Sırtlı, Ofis Koltuğu🔥🔥(5.219 )

Ayakları plastik koltuğa bu parayı vermezdim. Ansızın odanızdaki tavan aydınlatması ile kesişirken bulabilirsiniz kendinizi
  3. M

Yarış Oyunu Tavsiyesi

assetto corsa nın yeni oyunu çıktı assetto corsa rally. güzel bi çıkış yaptı bence şans verilmeli. automation, kendi aracını motoruyla birlikte tasarlayıp beamng ye export edebiliyorsun.
  4. M

🔥İndirim 🔥Bosch İngiliz Anahtarı 338 TL🔥

Sene başında 460 liraya almıştım. Fiyat gayet iyi. Kaliteli de. Arabaya atıcaksın bi tane veya evde bulunmalı bence
  5. M

Macbook air m4 baz model 40bin lira

Mükemmel fiyatmış m2 fiyatına.
  6. M

Teşekkür ederim. Hep pratik bir laptop istemiştim. Bana aslında aşırı fazla ama çılgınlık işte.
  7. M

Trendyolda 12 taksit fırsatını görünce aldım. Satıcı teknosa umarım güzel şekilde sorunsuz gelir.
  8. M

Trendyol ve amazonda gördüm. 39999lira yazıyor bir renginde. Satıcı teknosa. Link ekleyene kadar ben biter siteden kontrol edin. Gümüş rengi olması lazım. https://ty.gl/u2ncv8ygho02z
  9. M

🔥İndirim Trendyol Kazandıran Çark aktif mi?

Arkadaş şu kuponlardan kaptım 2000liraya 500 lira verenden. 1 saat olmadan limit doldu uyarısı veriyor. Hem kuponu kapmaya çalışıyoruz hemde hemen harcamak gerekiyor bu ne saçma iş? Kuponu verirsin bide skt verirsin abi
  10. M

Direksiyon seti önerisi

valla ffb %80lerden aşağı düşmeden assetto da çok kullandım g29'u. bana mısın demedi fiyatının direksiyonu. odamı düzenlemeyi bekliyorum kurup tekrar sim race başlıcam. g29 ile g920 arasında pc için fark yok. g29 da shift light olması daha cezbedici bence.
  11. M

🔥İndirim Spigen 47W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti 329tl

iphone cihaz için alınır mı? cihazın markası neyse onun orijinal ürününü kullanma taraftarıyım her zaman ama bununda fiyat iyiymiş yedek lazım bi tane
  12. M

Lego technic arazi yarışı arabası pre ile 461₺🔥

belim ağrıdı ama değdi 2 saat uğraştım arkadaşlar ama almayın bağımlılık yapabilir. kafayı yiyorum mükemmel duruyor
  13. M

Lego technic arazi yarışı arabası pre ile 461₺🔥

İstiyodum bayadır çektim bi tane. Amazonda aynı fiyatmış ordan aldım
  14. M

23 Ekim CS2 Market Darbesi

İşin kötüsü dengeleme de yok. Bu akımın dinmesi zor çünkü kasadan bıçaklar neredeyse tamamen rastgele çıkıyordu
  15. M

23 Ekim CS2 Market Darbesi

Benimkiler yokoldu bile
Geri