AOC kullanıyorum 2 yıl önce aldım, 2k giriş seviyesi'' aldığımda ölü pix yoktu şu an ekranda 6,7 adet ölü pix mevcut fakat 2k olduğu içn farketmek imkansız.. düz bir renkte ekranda herhangi bir toz gibi duruyor. (ışık yanıp kalan ölü pixeller ayrı tabi onlar rahatsız edici) garantiye...
1 yıl önce topladığım sistem aynı... geç açılma dışında bi sorun yok.
expo ayarını değiştirdin mi ben expo yu Tweaked yapınca olduğunu hissettim. disabled yap bi dene eğer enabled ise
isimden şaşırmadım :d ama aydınlatmak için açıklama yapayım
bu bir indirim konusu aoc giriş seviyesi 2k monitörlerinde sık sık ölü pix sorunu var kullanıcı deneyimlerine bak,, bende buna benzer modeli bu tarz problemleri bilerek tercih edilirse üzmeyeceğini söyledim.
bu monitörün ips ini kullanıyorum kasa aynı 165hz 6,7 tane ölü pix var garantisi duruyor ama giriş seviyesi monitörlerde normal olduğunu düşünüyorum 2k olduğu için ölü pix farketmeniz imkansız gibi tek renk ekranda herhangi bir toz tanesi gibi beklentiyi yükseltmeden alınabilinir.
lakin 1k...
2 adet almıştım dün geldi gayet güzel ve yeterli 3 kafa az gibi gözükebilir toplam 9 çıkış var pc, monitör ve üçgen kısımlara amfi 90lı yıllara ait 1masa lambası 1modem adaptörü ve telefon adaptörüm bağlı gayet yüklü şu an bu paraya 3lü no name ürünler var..
şu akım koruma mevzusu fiyasko biraz...
o kadar boş bir yorum ki 90 lardan kalma cümleler 1.3 .1.5 ? :ddd
1.5 sorunlu ecoboostlar yağ soğutucu patlatan 1.6thp motorlar mı
1.4 fire egea seçer arkadaş büyük ihtimalle 1.0 tsi almaz :DDdd aaaahh ah
sıfır bilgiyle hacime göre iyi motor olduğunu sanma kaldı mı bu devirde? kalmış.
hocam nasıl değmez kıçıkırık koltuklar 6binden başlıyor hawk cart curt vs evet 11bin çok olabilir fakat indirimli fiyatı gayet iyi.
adam hawk ile markus'u kıyaslamış :d