dükkan'a iş görsün diye 200 e aldığım mouse 2 hafta da 50tl pil masrafı açıyor.. dandikliği de o şekil, arada tft oynarım vs
bu paraya typ-c şarjlı olması bile bana yeterli tipi ve 2.4ghz işin hediyesi maalesef et döner yiyemiyorum bu paraya arkadaşlar sensör sormuş.
55 de sub da yok bilginiz olsun.
1784649361
bu tv den 3 kişiye aldırdım (ben oled samsung kullanıyorum.) miniled için çok iyi fiyat tabi yanlış hatırlamıyorsam 65inc i 26 küsürlere gelmişti amazon'da 4x taksit vs 1 sene önce şu an yine iyi fiyatta tabi..
55 de sub yok 65 lerin sesi de gayey iyi.
Mesajınız için teşekkür ederim.
11 Eylül tarihindeki yazışmada tarafıma sürecin henüz sonuçlanmadığı yönünde bilgi verilmişti. Benim forum paylaşımında ifade etmek istediğim husus da buydu. O tarihte başvurumun kabul veya reddedildiğine ilişkin nihai bir bilgilendirme yapılmamıştı...
Merhaba,
Klasik forum konularından farklı olacak ama uzun zamandır değinmek istediğim bir konu var. Eğer adminler konunun problemli olduğunu ya da marka iş birliklerine zarar verebileceğini düşünerek konuyu kapatırsa, buranın da biz kullanıcılar sayesinde var olduğunu hatırlatmak isterim...
şarj etmek için sorun çıkarmaz fakat uzun süre şarjda beslemede sorun illaki olur, adaptörde uzun süre gitmez
orj adaptörler boşuna büyük olmuyor bu cihazlarda soğutma, kablo kalınlık kalite vs..