kral q35 den sonra farkli kulakliklara gecis yapmistim ama o muzik zevkini alamadim. q45 e mi donsem diye dusunuom. q35 ve q45 arasinda nasil farklar var almaya deger mi sence? suan bende marshall major 5 var bundan once de freebuds pro 3 vardi
ayni sorun 1 2 yildan beri var bende donem donem bisiler deniyodum duzeliyodu ama surekli eski haline donuyodu yine artik ugrasmiyorum kablolu kullaniyorum .d
major 5 kullaniyorum 5 6 aydir
sarji baya uzun gidio, sesi uzmez anker q35ten gecmistim ama sanki o benim kulagima daha guzel geliyor gibiydi emin olamiyorum.
bass agirlikli bi kulaklik ksinnlikle deil rap agirlikli seyler dinliyosaniz tavsiye etmem onun haricinde gunluk kullanim icin ideal.
god of war i bugun bitiricem ben de tavsiye ederim baya sardi. ek olarak
days gone (favori oyunarimdan birisidir)
persona 3 reload (fena deildi 60 saat surdu yer yer siktigi oldu ama sardi da)
final fantasy 7 ye de bakabilirsin indirim donemi gelince sans vericem bende
ac valhalla ve miles morales alma bence. shadows daha yeni oyun diye ve miles morales de gercekten cok kisa suruyor(21 saatte oyunun basarimlarini fulledim oyle dusun) daha sonra bakarsin bunlara
far cry serisine eger asik deilseniz ben de onermem o kadar almanizi keza hepsinin ayni oynanis uzerine kurulu oldugu soyleniyor bi yerden sonra sikmamasi mumkun deil. farkli oyunlar degerlendirilebilir bence
baldurs ile expedition arasinda kaldim ama tercihim expeditiondan yana zaten indirime girince cekicem bende direkt. sanat tasarimi guzel duruyor ve hikayesi icin de baya iyi diyorlar