M_D_X isimli üyenin son içerikleri

1. M_D_X

ETS 2 az laf çok iş (minimaxer) başarımı nasıl yapılır?

Hocam o detayları biliyorum.Sorun şu ki önceki teslimatlar bundan etkileniyor mu,etkileniyorsa nasıl sıfırlıyacağım?
  2. M_D_X

ETS 2 az laf çok iş (minimaxer) başarımı nasıl yapılır?

Başlıkta da belirttiğim gibi bu başarımı nasıl alacağım? Her şeyi eksiksiz yaptım ama başarımı vermedi. Bu başarım için peş peşe kavramı nasıl oluyor? Sırf bu başarım için sıfırdan noktayı nasıl ayarlayacağım? Yani demek istediğim bu başarımda 10k km ve 20k XP'ye sahip olmam lazım ama önceden...
  3. M_D_X

Ugreen 1.4 DP KABLO Nasıldır?

Selamlar Linkte belirtmiş olduğum Ugreen marka DP kablo sizce nasıldır. Ugreen marka zaten kendini ispatlamış durumda ancak bu kablo da VESA desteği olup olmadığını göremediğim için biraz tereddütte kaldım. VESA olup olmaması sizce önemli mi? 1080p 180Hz verebilir mi...
  4. M_D_X

Supercell ID giriş Hatası

Clash royale de Supercell ID ile giriş yapmak istiyorum ama fotoğrafta olduğu gibi bir hata veriyor. Oyun şartlar gereği apk yüklemek zorunda kaldım
  5. M_D_X

Max 900 TL kulaklık önerisi

En fazla 900 TL olacak şekilde Bluetooth kulak içi kulaklık arıyorum. Genelde müzik dinlemek için kullanacağım. Özellikle bisiklet sürerken kulağımdan çıkmayacak şekilde bir yapısı olursa güzel olur. Oyun için pek fazla kullanmam.
  6. M_D_X

Gelecekte hangi işi yapmalıyım?

Hocam ben burda yardım almaya geldim ama siz bilirsiniz
  7. M_D_X

Gelecekte hangi işi yapmalıyım?

Anlık olarak 11.sınıf meslek lisesi makine teknolojisi bölümü okuyorum. Bölümüm CNC üzerine işliyor ancak ben gelecekte bilgisayar ile ilgili bir iş yapmak istiyorum. CNC'nin getirisi hakkında pek fazla bilgim yok ama bilgisayarın çok fazla alanı var ancak nerede daha iyi getiri vereceğini de...
  8. M_D_X

RANCH SIMULATOR HATA

LowLevelFatalError [File:D:\build\++UE5\Sync\Engine\Source\Runtime\Windows\D3D11RHI\Private\D3D11Util.cpp] [Line: 184] Unreal Engine is exiting due to D3D device being Lost. D3D device was not available to determine dxgı cause. Oyunu açarken böyle bir hata veriyor. Driverların hepsi güncel...
  9. M_D_X

Yakın zamanda pc toplucam alacağım parçaları aşağı yazdım tavsiye alırım.

Aynen öyle ama ben olsam ecosistem' i bozmazdım yinede karar sizin.
  10. M_D_X

Yakın zamanda pc toplucam alacağım parçaları aşağı yazdım tavsiye alırım.

Sistem bence gayet ok ama bana göre herşeyin marka olduğu bir sistemde sapphıre ekran kartı bir tık kötü durmuş bence.Bütçe yoksa sıkıntı değil ama bana sorarsanız az daha bütçe varsa bir TUF 7900XTX güzel olur.
  11. M_D_X

R6S Lone Wolf Bölümü Bende Yok

R6S' e daha bu gün başladım ama YouTube' da gördüğüm Lone Wolf(T.Hunt) modu bende yok ya da ben bulamadım. Bu bölümü özellikle oynamak istiyorum ama bulamıyorum,bir ayar mı lazım yoksa DLC veya Mod bu lazım?
  12. M_D_X

RX6000 serisinde hala yazılım hataları var mı?

Hocam şöyle temmuz ayı gibi alacağım ama fiyat nedir? marka seçmeyi tercih ediyorum ama fiyat iyi olursa mecburuz
  13. M_D_X

NVİDİ'nın fiyatları biraz tuzlu ama her türlü candır.
  14. M_D_X

İnşallah hocam :)
  15. M_D_X

Hocam bende marka takıntısı var tüm sistemi ya Asus ya da MSI üzerinden gitmeyi düşünüyorum
Geri