M_odem isimli üyenin son içerikleri

1. M

Kahve Değirmeni Önerisi

ne yaptın bende değirmen bakıyorumda uyguna bir şey bulabildin mi , otomatikler nerdeyse espresso makinesi fiyatında
  2. M

Radeon 9070xt mi Nvıdıa RTX 5070 mi

aynı fiyat ise 9070xt ile düşünülebilir ben 5070 alcaktım indirim var diye bunu aldım pişmanmıyım biraz
  3. M

Radeon 9070xt mi Nvıdıa RTX 5070 mi

9070xt var bence 5070 daha esnek
  4. M

🔥İndirim Migros Diş Macunu 4 Tane + Kargo 335 TL

var gözüküyor ana sayfada reklmalarda var mı , moneyli olman gerkeiyor olabilir birde oda profilden yapılıyor numara veriyon sadece öyle olması lazım
  5. M

trendyol linkini ondan koydum bazıları evet beğenmemiş tadını ben alıştım galiba artık kötü gelmiyor bana
  6. M

Çözüldü✓ 25 Haziran 2026'da 82.999 TL'ye Aldığım Hazır Sistem Mantıklı Bir Alım Mıydı?

22 mayısta 63 e senin sistemden farklı olarak ryzen 5 7600 ve cooler master elite 681 var psu dahil içinde normal Thermaltake UX400 işlemci soğutucu var ordan sen hesap edersin , fiyatıda kafaya takma oynama bak
  7. M

jane hocamız doğru diyor da meknik beyazlatma daha etkili çabuk sonuç gösterir ama uzun vadede sıkıntılar yaratabiliyor , arada kullanmak daha iyi olabilir doktor değilim bu arada
  8. M

Hidroksiapatit var içinde florüre Alternatif araştırabilirisin
  9. M

Arkadaşlar hep kullanıdığım bir diş macunu trendyol linki yorumlara bakabilirsiniz. İçeriği güzel zaralı şeylerden arındırılmış yapay zekaya da danışabilirisiniz Ben önceden aldım stok olmadığı için göstermiyorum 4 tane ekleyip yandan indirim uygulayabilirsiniz.
  10. M

❌İndirim Bitti! Xpg 48gb (2x24gb) Lancer Silver Rgb Ddr5 8400mhz Cl40 16.449 TL

sarı siteye düşmemiş kim aldıysa artık
  11. M

🔥İndirim Tchibo 5 Adet 80`Li Kapsül Alımına Cafissimo Pure+ Makine Hediye!

bende var bu makina güzel değil kapsülleride güzel değil hepsinin tadı aynı gibi
  12. M

Akko Monsgeek M3 V5 He mi Yoksa Razer Huntsman V3 He?

başka razer ekipmanın var ise razer al bence
  13. M

Yardım Oyunlar En Uygun Oynama Yöntemi

SteaMidra diye bir şey var bakıcaktım bi ara kaldı ölye , bildiğim kadarıyla steam serverlerini kullanarak crack oyun yüklüyor bi onu araştır istersen aile paylaşımı gibi çalışıyor mantığı galiba tam bilmiyorum öğrenirsen bilgilendirebilirsin
  14. M

🔥İndirim Nothing Phone 3a 8+128gb Kuponla 19999

a56 daha iyi kasa plastik olması sıkıntı uzun sürede kötü olur yazılım güncellemesi desteği a56 daha fazla olması lazım arada 5k var ama tabi indirimde alırsan
  15. M

🔥İndirim Ufesa Filtre Kahve Makinesi Cg7114 1031 TL

Kiwi Kcm-7505T Termoslu Kahve Makinesi var oda 1k ama 700w bu 600w biraz ılık olabilir su
Geri