22 mayısta 63 e senin sistemden farklı olarak ryzen 5 7600 ve cooler master elite 681 var psu dahil içinde normal Thermaltake UX400 işlemci soğutucu var ordan sen hesap edersin , fiyatıda kafaya takma oynama bak
jane hocamız doğru diyor da meknik beyazlatma daha etkili çabuk sonuç gösterir ama uzun vadede sıkıntılar yaratabiliyor , arada kullanmak daha iyi olabilir doktor değilim bu arada
Arkadaşlar hep kullanıdığım bir diş macunu trendyol linki yorumlara bakabilirsiniz.
İçeriği güzel zaralı şeylerden arındırılmış yapay zekaya da danışabilirisiniz
Ben önceden aldım stok olmadığı için göstermiyorum 4 tane ekleyip yandan indirim uygulayabilirsiniz.
SteaMidra diye bir şey var bakıcaktım bi ara kaldı ölye , bildiğim kadarıyla steam serverlerini kullanarak crack oyun yüklüyor bi onu araştır istersen aile paylaşımı gibi çalışıyor mantığı galiba tam bilmiyorum öğrenirsen bilgilendirebilirsin
a56 daha iyi kasa plastik olması sıkıntı uzun sürede kötü olur yazılım güncellemesi desteği a56 daha fazla olması lazım arada 5k var ama tabi indirimde alırsan
Bi ara itopya indirim yapmıştı okullar kapandığı dönem o zaman 9070xt li sistemi 63k ya almıştım ram 6000mhz cl 38 ssd gen 3 1tb , işlemci 7600 , b850 mk anakart dı kasada cooler master elit 681 zam geldiyse iyi gibi fiyat aldıktan sonra bakmadım daha fiyatlara (indirimde aldım kafanda bi...