M_odem isimli üyenin son içerikleri

1. M

Micro Stuttering Nasıl Çözülür

9070xt var ow de bende de stutter oluyor
  2. M

Xiaomi 15t ile Poco X8 Pro Max Arasında Kaldım Sizce Hangisi?

note serisi bende ki de rekam sorunu olan T pro modellerde yoksa düşünülebilir o zaman
  3. M

🔥İndirim Julius Meinl 220grx8 213 TL

ben gr(genelde 15-18 gr bi kupa için yeterli oluyor ) x 16-18 katı arası su koyuyorum genelde. V60 da yapıyorum ben farketmemesi lazım
  4. M

🔥İndirim Julius Meinl 220grx8 213 TL

ağzını açmazsanız bayatlamaz öyle saolsun post için benim de kahvem geldi güzel hafif asidik tadı yok hoşuma gitti
  5. M

Xiaomi 15t ile Poco X8 Pro Max Arasında Kaldım Sizce Hangisi?

xiaomi alma ya kendi uygulamaları filan çok rahatsız edici anneme almıştım telefon kendi kendine uygulama olsun reklam olsun durmadan bir şey indirityor kapattım yani ama gene bir şeyler çıkıyor uğraştırıcı
  6. M

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

bi yakalayamadım
  7. M

İşlemci Sıcaklıkları Normal mi ?

7600 var bende boşta benim de öyle odamda sıcaktır ama vantilatörsüz durulmuyor
  8. M

İncehesap Üzerinden Fastıps +240hz 27 İnç 2k Gaming Monitör Önerisi

Super Speed IPS bu arada 210 hz kesmeyebilir ama bunun görüntüsünün daha iyi olması lazım sana kalmış orası +300 hz ve iyi bir ping almıyorsan 240 ile 210 arası fark olmaz öyle 1784678604 tam sen demişsin :D
  9. M

İncehesap Üzerinden Fastıps +240hz 27 İnç 2k Gaming Monitör Önerisi

bende var bu güzel bence eski çok kötüydü bu baya iyi gibi geldi
  10. M

Yardım OLED Ekranlı Gaming Laptop Alınır mı?

yani oled alma bence miniled daha güvenli uzun kullanımda yanma derdi yok
  11. M

yanacak yani oled koruması olsada uzun süre kullandımda yanacak 10 saat kullancam diyon 2-3 yıla ekranda izler çıkmaya başlar alırken bak oled monitörlerin garantisi 2 yada 3 yıl oluyor laptopda var mı o garanti bence böyle pahalı sistem alma 5070ti li normal bi laptop al üni bitince değişirsin...
  12. M

Yardım Masaüstü PC İçin Ethernet Kablosu ve Akım Korumalı Priz Önerisi

akım korumalı duvara takılandan almaktansa 5 li filan uzatma kablolu almak daha iyi , benim prizie koltuk denk geliyor mecburen öne kayırmak zorunda kaldım
  13. M

bu kadar para vericeksen bence youtubeden inceleme filan izle epey sitesinden karşılaştırma yap önce senin bi içine sinsin alcağın şey bu fiyatlara ütopik masaüstü filan alabilirsin yani , bilmiyorum sehat eden birimisin laptop mu lazım ikisini birden alırsın bu fiyata , bunu alcaksanda miniled...
  14. M

bence alnımaz 2 yıla yakarsın bu tempoda devam ediceksen garanti şartlarına iyi bak
  15. M

Öneri Ucuz Gamepad Önerisi

f310 var bende de ucuz diye almıştım sağlam yalan yokta rahat değil el acıtıyor
Geri