Ayhan hocamız ile en son yaptığımız bu şekildeydi hocam. Ekran kartı değiştirince bios sıfırlamıştım. bu ayalarlar okeyse tekrar bunu yapayım olmadı ama bu ayarlar ile pek bir fark göremedim şu an kullandığım ile. Oyunlarda vs dediğiniz kadar cidden fark olur mu?
Merhaba aşağıdaki RAM EXPO ayarlarım nasıl bakabilir misiniz? Böyle kullanım uygun mudur?
MemTest86 testi de yaptım yaklaşık 2 saatte tamamladı. Onu da iletiyorum:
Sistem:
AMD Ryzen 7 9700X
ASUS Prime LC 360 ARGB
ASUS ROG STRIX B850-G GAMING WIFI
KLEVV CRAS V RGB 32 GB (2x16 GB) DDR5-7200...
Geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Konsola Xbox da çok güzel bir performans sunuyor seslerde önceden veya sonradan gelme yok ama konuşma vs deneyemedim çünkü discord kapalı.
Önerileriniz için teşekkürler hocam. Zaten Anakartta 4 adet ssd girişi var. Bütçe oldukça 2 TB ile başlayıp, 4 TB vs de almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz SSD'lerden alacağım.
1758724084
Bu SSD'de dram mevcut mu hocam. Bu markaya nedense bir türlü ısınamadım. Aldıktan sonra sorun vs yaşar mıyım?
Redditte arastirmistim zamaninda yabancilar cokca bahsetmislerdi tabii tum samsunglar mi bilemiyorum. Belki de sadece tek bir model uzerinde olan sorun da olabilir.
Hocam Samsung SSD'im vardı Star Citizen yüklerken sıkıntı çıkartıyordu. Sanırım kronik sıkıntısı vardı. Bu SSD'yi de alsam kronik sorun yaşar mıyım emin olamadım.
Bu marka iyi mi hocam bir de GEN5 almaya gerek var mı? Karşılaştırmalar da pek bir fark göremedim.
1758639226
4TB da düşünüyorum aslında 2 TB aldıktan sonra bilemedim 4TB'ların fiyatları yüksek gibi.