M_Scofield isimli üyenin son içerikleri

1. M

AMD Ram Expo Ayarları Nasıl?

Ayhan hocamız ile en son yaptığımız bu şekildeydi hocam. Ekran kartı değiştirince bios sıfırlamıştım. bu ayalarlar okeyse tekrar bunu yapayım olmadı ama bu ayarlar ile pek bir fark göremedim şu an kullandığım ile. Oyunlarda vs dediğiniz kadar cidden fark olur mu?
  2. M

Ayhan abi Ayhan Sönmezse ilgilenmişti daha önce yapmıştık fakat performans konusunda tatmin olamadım. 1784403837 Açıkcası bir fark göremedim
  3. M

Ayar önerebilir misiniz o halde?
  4. M

Çok bir fark olur mu?
  5. M

Merhaba aşağıdaki RAM EXPO ayarlarım nasıl bakabilir misiniz? Böyle kullanım uygun mudur? MemTest86 testi de yaptım yaklaşık 2 saatte tamamladı. Onu da iletiyorum: Sistem: AMD Ryzen 7 9700X ASUS Prime LC 360 ARGB ASUS ROG STRIX B850-G GAMING WIFI KLEVV CRAS V RGB 32 GB (2x16 GB) DDR5-7200...
  6. M

Topladığım Sistem Nasıl?

1tb ssd önceki bilgisayarımdan geçirdim.
  7. M

Topladığım Sistem Nasıl?

ekran kartı 20k civarıydı taksitle 24e geldi
  8. M

Topladığım Sistem Nasıl?

Anakartı geleceğe yönelik olması için öyle aldım hocam. Sıvı soğutucuyu da PBO açık kullanıyorum. Anlık yükselişler harici 70 derecelerde soğutuyor.
  9. M

Topladığım Sistem Nasıl?

Merhaba yeni bir sistem topladım, nasıl olmuş? İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X İşlemci Soğutucu: ASUS Prime LC 360 ARGB Anakart: ASUS ROG STRIX B850-G GAMING WIFI Ram: KLEVV CRAS V RGB 32 GB (2 x 16 GB) DDR5-7200 CL34 Depolama: Kingston KC3000 1TB M.2, KIOXIA EXCERIA PRO 2TB M.2 Ekran Kartı: ASUS...
  10. M

SteelSeries Arctis Nova 7X nasıldır?

Geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Konsola Xbox da çok güzel bir performans sunuyor seslerde önceden veya sonradan gelme yok ama konuşma vs deneyemedim çünkü discord kapalı.
  11. M

2 TB - M2 SSD Önerisi

Önerileriniz için teşekkürler hocam. Zaten Anakartta 4 adet ssd girişi var. Bütçe oldukça 2 TB ile başlayıp, 4 TB vs de almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz SSD'lerden alacağım. 1758724084 Bu SSD'de dram mevcut mu hocam. Bu markaya nedense bir türlü ısınamadım. Aldıktan sonra sorun vs yaşar mıyım?
  12. M

2 TB - M2 SSD Önerisi

Samsung 980 NVMe M.2 SSD
  13. M

2 TB - M2 SSD Önerisi

Redditte arastirmistim zamaninda yabancilar cokca bahsetmislerdi tabii tum samsunglar mi bilemiyorum. Belki de sadece tek bir model uzerinde olan sorun da olabilir.
  14. M

2 TB - M2 SSD Önerisi

Hocam Samsung SSD'im vardı Star Citizen yüklerken sıkıntı çıkartıyordu. Sanırım kronik sıkıntısı vardı. Bu SSD'yi de alsam kronik sorun yaşar mıyım emin olamadım.
  15. M

2 TB - M2 SSD Önerisi

Bu marka iyi mi hocam bir de GEN5 almaya gerek var mı? Karşılaştırmalar da pek bir fark göremedim. 1758639226 4TB da düşünüyorum aslında 2 TB aldıktan sonra bilemedim 4TB'ların fiyatları yüksek gibi.
Geri